Machiaj in oras / Maybelline New York

11:18:00

New project in town! MAYBELLINE NEW YORK lanseaza nou proiect online, o comunitate pentru iubitoare de machiaj, ceva cu totul nou, foarte interesant -
nou proiect video, exclusiv online MACHIAJ IN ORAS, in care protagonistele sunt Ioana Stratulat, make-up artist oficial Maybelline New York Romania si artista Sore Mihalache. 


Noul format consta intr-un serial video, unde lunar in fiecare episod vor fi abordate  teme contextuale din sfera machiajului.




In ceea ce priveste structura serialului, lunar va fi postat un episod principal in care le regasim pe Ioana si Sore prezentand un machiaj pentru un look complet. Ioana ii explica lui Sore, dar si consumatoarelor, pas cu pas aplicarea fiecarui produs in parte, iar in acelasi timp aduce diverse tips & tricks pentru a adauga un flavour aparte look-ului. Tematica lunara se continua cu 2-3 tutoriale mici, de 1 minut in care targetam consumatoarele care au nevoie de informatia concisa si rapida, focusul cazand mereu pe anumiti pasi de machiaj.


Primul episod se invarte in jurul ideii de ten fresh pentru primavara, moment in care apar diferite probleme ale tenului precum cresterea excesului de sebum. Odata problema descoperita, Ioana vine in ajutor cu solutia: machiajul boho-chic, perfect pentru aceasta perioada a anului, iar care, cu produsele potrivite va rezolva si problema excesului de sebum regasita de Sore. 


Episodul are in vedere diferite componente: dinamica dintre cele doua protagoniste, aplicarea, beneficiile produselor, tips&tricks dar si corelarea cu prioritatile nostre lunare de marketing regasite si in POS.

Nu uitati sa va abonati pe pagina  de Youtube, sa dati like si share! #MACHIAJINORAS #MAKEITHAPPEN #MAYBELLINENYROMANIA

You Might Also Like

2 comentarii