Beauty Bar Salon din Capitala: D’Hairapy Beauty Bar

13:01:00

S-a lansat primul concept de Beauty Bar - D'HAIRAPY BAR- o locatie absolut minunata, cocheta, chic! Eu am fost la lansare, mi-a placut mult designul, atmosfera si absolut tot in aceasta poveste...
Noul concept, acela de Beauty Bar Salon, a luat nastere din dorinta de a oferi doamnelor si domnisoarelor un loc unde sa se relaxeze si sa debordeze de frumusete si buna dispozitie.
Petrecerea de lansare a conceptului de Beauty Bar a avut loc chiar in cadrul salonului D’Hairapy: strada Vasile Conta, numarul 18! Invitatii au avut ocazia sa faca cunostinta cu o echipa de oameni profesionisti si pasionati de frumos, care le-au stat la dispozitie cu sfaturi si informatii despre ingrijirea parului, make-up, cosmetic si unghi.
 
 
In cadrul evenimentului, am lansat si brandul de produse exclusive pentru ingrijirea parului: ALTEREGO Italy. Cu aceasta ocazie, au avut loc demonstratii de hairstyling, iar toti cei prezenti s-au putut bucura de sfaturi despre cum sa aibe un par sanatos, despre cum sa-si ingrijeasca singuri parul acasa, dar si despre cum pot obtine un blond de invidiat.
 
D'Hairapy Beauty Bar este locul care te inspira in fiecare zi si iti reaminteste definitia frumusetii si a starii de bine! Noi punem accent pe calitate, profesionalism si pe nevoile femeii moderne, care nu trebuie sa uite de sine si de rasfatul pe care il merita necontenit. Beauty Bar-ul este un concept inovativ, care imbina profesionalismul serviciilor acordate cu atmosfera unei cafenele boeme, unde in timp ce echipa noastra are grija de parul si tenul tau, vei putea savura un cocktail sau o cafea delicioasa oferita de noi cu multa dragoste!”, ne marturiseste proprietara salonului, Denisa Hazaparu.


 
La D’hairapy Beauty Bar gasesti o echipa de tehnicieni cu experienta, mereu la curent cu noile tendinte si cu o dorinta continua de perfectionare. Salonul va pune la dispozitie un loc in care va puteti bucura de compania unei prietene- o terasa cu un aer vintage si boem, servicii de cea mai buna calitate si, nu in ultimul rand, puteti savura si bautura preferata. Ce va puteti dori mai mult? Este locul perfect unde va puteti simti cea mai rasfatata femeie de pe Pamant.
Asadar, fetelor, nu ratati acest loc minunat, plin de eleganta si stil. Meritam sa fim rasfatate!

You Might Also Like

2 comentarii