The New BVLGARI Splendida Collection

12:05:00

BVLGARI lanseaza noua colectie de parfumuri - Splendida! O calatorie olfactiva in inima celor mai iconice flori din istoria parfumeriei - trandafir, jasomie si iris.
Splendida dezvaluie fatete pretioase ale irisului, jasomiei si trandafirului . Trei parfumuri care inspira quintesenta artei, misterului , splendoarea femeii....
In aceasta noua abordare, Sophie Labbe a pastrat cu grija ingrediente-star a editiilor precedente si a reinterpretat , a perfectionat si a creat aceasta colectie  cu inspiratie gradinilor din perioada Renasterii italiene.


BVLGARI  continua acest dialog intre arta si natura intruchipata in materiale pretioase, bijuterii opulente si rezoneaza neasteptat intr-un somptuos buchet .
Cunoscut sub numele de aur albastru, Iris este una din cele mai nobile si scumpe flori in parfumerie.
Este nevoie de 6 ani de cand au fost plantate pana la tot procesul de extractie pretioasa. Si ce poate fi mai frumos, ele se planteaza special in regiunea Toscana din Italia [ Siena-Florenta-Arezzo], o zona superba unde voi calatori si eu in curand...
Splendida Rose - un buchet ultra-feminin care surprinde legendarul trandafir din Damasc, se deschide untr-un miros delicios fructat , apoi simti acorduri de mandarine si mure albe. Efectul combinat cu lemn de santal,patchouli, vetiver si mosc.Un parfum care evoca fatetele voluptoasei si pretioasei reginei Damask Rose.
Splendida Jasmin Noir - opulenta lemnului uscat si a florilor. Gardenia verde si note stralucitoare de jasomie, amplificate de notele dulci de migdale, patchouli, tonka. Indraznet, senzual, oriental.
Splendida Iris DÓr  - un parfum usor, solar si stralucitor cu compozitie unica  de note verzi si violeta,lemn de santal, toate in inima lui Iris absolut!Delicat, imprevizibil!

       Noua colectie SPLENDIDA BVLGARI  este deja in parfumerii! Pe tine ce te inspira?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Excellent post (as always)!Thank you very much :) kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. variantele mai vechi erau candva preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe,Jasmine Noir este preferatul meu. Mi l-am luat de aici si recomand la super pret :https://www.brasty.ro/parfumuri-bvlgari

    RăspundețiȘtergere