Home of Beauty / THE FAM

17:32:00

Cand descopar ceva dragut imi place sa impartasesc si cu voi acest lucru. THE FAM  am descoperit la evenimentul Bottega Verde, mi-a placut mult locatia, asa ca am revenit.
Salonul de infrumusetare THE FAM se afla intr-o vila din zona Dorobanti, pe straduta linistita Lt. Aviator Marcel Andreescu 48. Locatia e foarte frumoasa, o oaza de liniste in tumultosul Bucuresti. Si are o curte superba unde poti sa savurez o cafea sau sa lucrez pe laptop. Chiar inspira foarte mult acest loc.

Dar in primul rand, desigur, aici vii pentru servicii. Servicii de beauty si stare de bine.



 Eu m-am programat pentru coafura si pedi.  In fix doua ore eram gata, cu tot cu relaxarea in gradina.
Ca sa stiti, la sectiunea mani-pedi se lucreaza cu oje OPI, Cupio, ungii-gel [ dar asta nu ma intereseaza] Flori s-a ocupat de mine, totul a fost rapid, relaxant, profesionist.
Apoi m-a preluat Adi, hairstylistul si un om extraordinar, cu care am avut ce discuta si nu barfe, un om care te inspira, motiveaza, un om de la care ai ce invata. Dar si un profesionist exceptional. Chiar daca eu sunt fidela de multi ani Cristinei in materie de par, din cand in cand o experienta noua, mai ales fericita e binevenita.




Adi mi-a facut bucle lejere care tin si acum. La petrecere am fost o printesa. Multumesc, Adi!
La THE FAM puteti beneficia de toate serviciile de beauty- mani,pedi, coafura, tratamente faciale, dar si de o stare de bine cu care o sa plecati .



Preturile nu sunt mici, dar nici mari, totul e personalizat, dar cel mai bine sa sunati si sa va interesati .
THE FAM va asteapta ! Echipa de oameni minunati,profesionisti va face totul ca sa va simtiti printese! In plus, o atmosfera relaxanta va va ajuta sa va restartati starea de spirit!

You Might Also Like

4 comentarii