Elizabeth Arden / Be smart with City Smart

08:57:00

Fetelor, dar si baieti, problema protectiei solare este foarte serioasa si foarte putini oameni chiar se protejeaza asa cum se cuvine.
SPF -ul trebuie sa fie sfant pe tot parcursul anului, dar mai ales vara. Exista o multime de informatii pe tema asta, nu o sa abordez acum stiintific, dar vreau sa va prezint inca o data doua produse Elizabeth Arden cu SPF 50, dar si cu multe alte beneficii pentru ten!
Prevage City Smart SPF 50 Hydrating Shield - denumirea completa . Credeti-ma, produsul  este fabulos, ca de altfel brandul Elizabeth Arden.


Este primul produs-scut cu o tehnologie revolutionara, un nou nivel de protectie a pielii care combina protectia UVB, ecran anti-poluare si complexul ADN Enzyme. Pielea este protejata, intarita, arata luminos si isi pasteaza tineretea.

Mediul inconjurator din orasele mari ne afecteaza cam in proportie de 80% pielea - poluarea, fumul, razele solare... Poluarea este deja ca o epidemie globala, nici nu ne dam seama de proportiile dezastrului. Brandul Elizabeth Arden este primul care a introdus acest produs ce imbina hidratarea, protectia impotriva poluarii si a soarelui, cu un efect puternic antioxidant .

City Smart are un ambalaj foarte comod cu pompita, usor de folosit, de purtat in geanta si de reaplicat in timpul zilei daca e nevoie. Textura este cremoasa, se intinde foarte bine pe fata, produsul are o culoare naturala, ce se adapteaza nuantei tenului. Persoane fara probleme pe ten sau cu mici probleme nici nu au nevoie de fond de ten dupa. Deci, scapati de aspectul albicios al majoritatii produselor cu SPF. Hidrateaza foarte bine tenul si ofera un aspect sanatos, radiant. Dar beneficiile pe termem lung sunt de nepretuit. Merita sa aveti acest produs! Vi-l recomand din suflet!
Un alt produs [ pe care il vedeti in prima poza] - face parte dintr-un set Ceramide Capsules Gift Set / setul contine 4 produse bestseller - toate sunt fabuloase! Merita !
Ceramide Lift  & Firm Day Cream SPF 30 - crema de zi cu SPF 30 si proprietati de ingrijire remarcabile. Nu degeaba acest produs a castigat numeroase premii si este unul din preferate a milioanelor de femei in lume!
Ceramide este o tehnologie exclusiva Elizabeth Arden ce ajuta sa mentina pielea tanara .
Aceasta crema de zi imi place mult. Textura placuta, onctuoasa, dar care intra rapid in piele, nu lasa deloc urme grase sau albicioase chiar daca are SPF mare. Este o baza de machiaj foarte buna, hidrateaza pielea, o protejeaza, mai vreti ceva? Da, vreau sa va dau un sfat, in orice caz asa procedez eu.
Va sfatuiesc sa va faceti un ritual de zi si de seara. In timp ce aplicati crema preferata pe fata si decolteu, faceti masaj facial, faceti exercitii de respiratie.. Toate aceste tehnici sporesc efectele cremei si veti vedea rezultate chiar imediate. Eu am invatat cateva tehnici de respiratie si tehnica masajului japonez. Prim masaj facial japonez se produce drenajul limfatic [gasiti pe youtube Tanaka face masage] Si masati foarte bine urechile in fiecare dimineata ! Astfel stimulati circulatia si activati energiile pozitive!!!
Sa fiti sanatoase, fericite, iubite! Daca am fost de folos, ma bucur mult.


You Might Also Like

2 comentarii