DOUGLAS Romania / Beauty News / TEAOLOGY

08:28:00

Ca de fiecare data, DOUGLAS Romania ne surprinde cu noutati fabuloase. Noul brand - TEAOLOGY este acum exclusiv in parfumeriile Douglas.
Ati auzit de acest brand pana acum? Hai sa va povestesc un pic.
Brandul a luat nastere din dragoste pentru CEAI!  Si a condus la dezvoltarea unei tehnologii unice de extractie a substantelor activi din ceai Teaology Tea Infusion Skincare - procesul de infuzie a unei frunze intregi si obtinerea concentatiei de ingrediente active - un adevarat elixir al frumusetii.
Brandul contine mai multe produse pentru ingrijirea intregului corp, atat pentru doamne cat si pentru barbati


Magie pentru piele? Da, exista. Va invit sa descoperim cateva produse aici, dar toata gama o gasiti in DOUGLAS sau online.
O crema exfolianta pentru fata Green Tea Detox Facial Scrub este un adevarat miracol.O crema exfolianta pe baza de unt al carei textura moale contine frunze de ceai verde si micro-cristale de zahar.
Indeparteaza celulele moarte, detoxifica tenul, micsoreaza porii, pur si simplu ai un ten radiant intrun minut! Recomandata pentru toate tipurile de ten.
Pentru corp avem Green Tea Reshaping Body Scrub - un exfoliant incredibil ce netezeste pielea instant si ajuta la drenarea apei din tesuturi. Un amestec pretios de saruri marine, concentrat de frunze de ceai, ulei esential de bergamot, mandarina,portocala si rozmarin... Mmm, delicios!Tonifica pielea cu acest minunat produs !
Dupa ce ne-am exfoliat, e timpul sa aplicam o crema hidratanta - Green Tea Energizing Aqua-Cream, o crema  ce se topeste instant pe piele si ofera luminozitate, hidratare, revitalizare. Vitamine C si E, acidul hialuronic, extract de ghimbir si infuzia de ceai alb, un amestec pretios pentru energizarea maxima a pielii.
Inca nu stii ce sa alegi? AICI descopera tot ce iti doresti! Fiti frumoase! Meritam tot ce e mai bun!






You Might Also Like

2 comentarii