Sa vorbim despre nutritie / NUTRILITE Amway

13:11:00

Traim vremuri cand multi oameni au inteles si sper ca multi vor intelege cand de importanta este alimentatia noastra zilnica.  Si nu numai.

Omul modern este supus in fiecare zi stresului, poluarii, depresiei, alimentelor nocive.... Nu putem sa evitam multe lucruri, dar cu siguranta putem sa ne facem viata mai de calitate, mai sanatoasa la nivel fizic si mental. Totul depinde de noi, de fiecare om in parte.

Astazi o sa vorbim despre nutritie, un factor deosebit de important in starea noastra generala. In afara de alimentatia echilibrata trebuie sa acordam atentia si suplimentilor nutritivi. Suplimentii nutritivi au rolul de a ne ajuta sa atingem potential maxim.Suplimentii nutritivi nu sunt sintetizate in corpul
nostru si se impart in cateva categorii: microelementi, macroelementi si fitonutrienti. Pentru a avea un corp si minte sanatoasa, toate acestea trebuie imbinate armonios.




Potrivit reprezentanților NUTRILITE, brand-ul numărul 1 la nivel mondial în vânzarea de vitamine și suplimente alimentare distribuite exclusiv de către Amway, totul pleacă de la o alimentație variată alături de respectarea regulilor esențiale de conduită alimentară și activitate zilnică.
 
Cu toții ne dorim să avem o viață mai sănătoasă, iar NUTRILITE poate fi un aliat de nădejde în acest demers. Obiectivul NUTRILITE este de a contribui la obținerea unei stări generale optime prin îmbinarea armonioasă a științei cu natura.


Fiecare produs NUTRILITE este rezultatul direct al unor teste complexe şi analize de laborator realizate de echipe formate din cercetători, microbiologi, chimişti, farmacişti și nutriţionişti. NUTRILITE are peste 150 de oameni de știință, cercetători și instructori, reprezentând cel mai extins personal științific din industrie, care realizează, în fiecare an, peste 500.000 de evaluări ale produselor.

Daca ati sti cat de fascinanta este povestea plantelor AMWAY!  Urmariti un pic, ganditi un pic.....

Aici va puteti crea propriul cont si magazin si sa luati cele mai bune produse pentru voi si familia.
Sau prin reprezentantii Amway care va pot oferi si consultanta. 
Ceea ce vreau sa va spun este ca sa acordati atentia deosebita propriei persoane, sa te iubesti inseamna sa fii sanatos, fericit si liber in gandire. Echilibrul fizic si mental ne aduc fericirea si bucuria. Sa fiti sanatosi! 

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Sounds great dear :D
    I didn't know this brand!

    NEW REVIEW POST | Cien: Eye Contour Cream With Caviar Extract.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite cu articolul asta mi-ai amintit ca ar fi cazul sa mai iau niste suplimente nutritive! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesant si vast acest subiect!

    RăspundețiȘtergere