Hydra-Oil

19:09:00

Hydra-Oil, gama de uleiuri esentiale, este special creata pentru ingrijirea pielii, deoarece diminueaza aspectul cicatricilor si alte afectiuni ale pielii, cum ar fi petele brune si vergeturile. Combinatia de uleiuri esentiale din Hydra-Oil, este imbogatita in antioxidanti si vitamine, cu ajutorul carora pielea isi recapata elasticitatea si nivelul optim de hidratare, iar pielea matura este hranita in profunzime.
Formula Hydra-Oil are la baza tehnologia TRIO TEK, o combinatie de ingrediente active care actioneaza ca un emolient non-gras, ajutand la o absorbtie mai buna la nivelul pielii, avand ca rezultat o piele catifelata, supla, neteda si protejata.
 
Hydra-Oil trateaza si imbunatateste pielea si parul deshidratat, cu aspect neuniform si actioneaza de asemenea asupra pielii cu cicatrici, vergeturi sau imperfectiuni.


Printre ingrediente se numara uleiul de musetel (antiiritant, calmeaza si netezeste pielea), uleiul de lavanda (diminueaza cicatricile si uniformizeaza tenul), uleiul de rozmarin (tonifica si hraneste in profunzime pielea uscata), uleiul de galbenele (actiune antiinflamatorie), uleiul din samanta de floarea-soarelui (bogata in acizi grasi care ajuta la hidratarea pielii), precum si vitaminele A si E – antioxidanti care lupta impotriva aparitiei semnelor de imbatranirea a pielii cum ar fi ridurile si liniile fine, uniformizand aspectul pielii cu cicatrici.
 
HYDRA-OIL 60 ML/ 125 ML
Formula special creata pentru a diminua aparitia cicatricilor si alte afectiuni ale pielii, cum ar fi pete brune si vergeturi. Cu o compozitie bogata in antioxidanti si uleiuri esentiale, uleiurile Hydra-Oil au ca rezultat uniformizarea nuantei pielii si hranirea in profunzime a tenului matur si deshidratat.

HYDRA-OIL SER REPARATOR 50ML
Acesta este special creat sa ajute la diminuarea aparitiei cicatricilor dupa interventiile chirurgicale, ranirilor, arsurilor, taierilor, juliturilor si muscaturilor de insecte. Formula contine antioxidanti, uleiuri esentiale si infuzie de Ulei de Argan natural.
Gama Hydra-Oil este testata dermatologic, nu contine conservanti, are o textura non-grasa si care se absoarbe usor in piele.

Gama de uleiuri esentiale Hydra-Oil este disponibila in Farmaciile Help Net selectionate si online pe www.farmaciaonline.ro

You Might Also Like

3 comentarii