Beauty news / ISSEY MIYAKE

08:30:00

Atractia magnetica a cosmosului. Revelatia unei noi dimensiuni olfactive. O nebuloasa parfumata de note vibrante...

Cu NUIT D'ISSEY, Issey Miyake se inspira din puterea noptii. Un moment in care emotiile sunt amplificate. Senzatiile sunt intensificate. Fiecare lumina, o sursa de energie. Fiecare parfum, conectarea cu fortele esentiale ale Naturii. Fiecare pas, o calatorie initiatica.

In prima faza a explorarii olfactive, NUIT D'ISSEY Eau de Toilette (2014), parfumierii Dominique Ropion si Loc Dong, alatura bergamota din lumina lunii cu fundalul nocturn de piele si lemn "negru". In a doua calatorie parfumata, regasim puternicul contrast din NUIT D'ISSEY Parfum (2015): grapefruitul luminos isi revarsa stralucirea pe accordul catifelat de boabe tonka si vanilie.
Acum, calatoria NUIT D'ISSEY ne duce de la luna la stele, pentru a cauta o noua zona in spectrul parfumat. In albastru. Pana la stele. 
 
                                                NUIT D'ISSEY Bleu Astral: a noua lumina in noapte

Stelele isi revarsa lumina asupra Naturii si o ilumineaza cu aura lor. Miscandu-se pe cer, ele elogiaza puterea universului. Inspirat de stralucirea incantatoare a stelelor, NUIT D'ISSEY Bleu Astral mizeaza pe atractia magnetica a contrastelor. Lumina si intuneric. Sensual si exploziv...
O lumina dinamica. Spumoasa si everfescenta, lamaia verde stropita cu aromatul si crocantul coriandru Rusesc reflecta vartejul constelatiilor pe cerul impanzit de stele.
O noapte memorabila. Aroma profunda din notele de inima de piele sensuala exercita atractia gravitationala a materiei negre. Gentiana se inradacineaza in ea cu fatelele ei verzi si dulci-amarui.
O urma magnetica. O supradoza vibranta de lemn ambrat si vetiver mineral si racoritor, extind puterea de atractie a NUIT D'ISSEY Bleu Astral departe in noapte...

You Might Also Like

1 comentarii