Beauty news / AMWAY ARTISTRY

08:44:00

              Gama ARTISTRY AMWAY rescrie alfabetul de beauty, cu noi produse fabuloase !
Femeile moderne din intreaga lume isi doresc produse de infrumusetare multifunctionale cu o performanta ridicata. Suntem toate pe fuga si avem nevoie de astfel de produse, produse ce ne ofera un look fresh si radiant, chiar daca uneori suntem obosite, produse ce pot fi folosite cu usurinta, fara prea mari batai de cap.
Artistru Ideal Radiance Illuminating  CC Cream - un nou produs fabulos din gama Artistry Ideal Radiance ofera o iluminare controlata a tenului, combinata cu proprietati si performante a unui fond de ten. Noul CC Cream estompeaza miciile imperfectiuni, liniile fine, uniformizeaza culoarea tenului, ofera un look  radiant, luminos. Acoperirea este mica spre medie, arata natural si foarte frumos pe fata. Un mare plus este SPF 50!  O protectie impotriva soarelui cu spectrul larg, potrivita pentru toate tipurile de ten. Acest CC Cream este rezistent pe tot parcursul zilei si ofera toate beneficiile unei creme de ingrijire- hidratare,protectie, luminozitate.
Un alt produs  ce tocmai s-a lansat din aceasta gama - Corector Artistry Exact Fit Perfecting Concealer .


Un produs care ne ajuta sa aratam fara cusur. Tehnologia revolutionara Color Lock , un amestec unic  de perle tahitiene si prisme optice care filtreaza lumina pentru a crea un look lejer, fara cusur, dar care estompeaza vizibil imperfectiunile  si aspectul porilor.
Rezistent la caldura si umiditate . Concealer-ul este cremos, nu are miros,nu contine uleiuri, potrivit pentru zona sensibila a ochilor, nu se strange in riduri. Must have!
Artistry se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului. Artistry oferă tratamente intensive, testate clinic pentru îngrijirea tenului şi pentru prevenirea îmbătrânirii acestuia şi soluţii susţinute de studii ştiinţifice, precum şi o paletă diversă de produse de machiaj ce acoperă toată gama necesară oricărei femei.
 
Artistry Exact Fit™ Perfecting Concealer este disponibilă din luna aprilie 2017, la prețul de 120,47 lei. Pentru mai multe informații vizitați www.amway.ro

 
Artistry Ideal Radiance™ Illuminating CC Cream este disponibilă în trei nuanțe de luminozitate, începând cu luna aprilie 2017, la prețul de 190,32 lei. Pentru mai multe informații vizitați www.amway.ro

Pentru un look complet, fresh si radiant, alege gama ARTISTRY , o gama minunata cu care te vei simti si mai minunat!



You Might Also Like

3 comentarii

  1. thanks for sharing these products :)
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Concealer-ul pare interesant, multumim pentru noutati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Singura mea experienta de beauty cu produsele Artistry de la Amway a fost un scrub, pe care l-am folosit acum cativa ani, a fost un scrub bun; dar altfle Amway nu se afla printre gamele pe care le folosesc in mod obisnuit.

    RăspundețiȘtergere