Recomandari / Timp liber

14:55:00

Toti avem timp liber cat de ocupati nu am fi si trebuie sa-l gestionam in asa mod in cat chiar sa-l avem...
Da, am scris ceva cam incoerent, dar intelegeti voi. Timpul liber il facem pentru noi, pentru sufletul nostru si fiecare pe sufletul lui. Nu conteaza ce faci in timpul tau liber, conteaza sa faci cu placere.Pentru tine!
As vrea sa va fac cateva recomandari si astept sa-mi recomandati si voi ceva interesant.
- Va recomand serialul The Young Pope [ Jude Law in rolul principal e fabulos, fara cuvinte]. O poveste controversata despre toleranta si  viata asa cum este. Genial soundtrack, actorii, scenariu, iar regizorul Paulo Sorrentino a reusit un proiect exceptional. Merita vazut obligatoriu! Am auzit ca povestea va continua ..
Escape Room - joc si distractie cat cuprinde. In bucuresti exista destul de multe, cautati pe net ca sa nu fac reclama. Ideea e ca trebuie sa evadezi dintr-o camera urmarind indiciile jocului. E distractiv, e ceva interesant, merita!!! Pot participa pana la 6 persoane, noi am fost in doi.


Stand-up Comedy - spectacole de improvizatie unde te distinzi, razi si mai inveti ceva. Sunt la ora actuala foarte multe in Bucuresti, mai ales in Centrul Vechi. Dar am fost si The Temple Social Pub, Cooper's Pub , in zona Dorobantilor, gasiti cate vreti!
- SPA - mai ales pentru doamne, dar merge foarte bine in doi.  Dedicati o zi intreaga pentru corp si suflet, dupa aceasta experienta veti fi ca noi. Merita! Mie imi place Shiseido Spa la Stejarii Country Club, dar sunt destule
Biblioteca Nationala. Da, cat de banal nu ar suna, aici veti gasi liniste, puteti sa consultati diverse cataloage in functie de interese, sa cititi, sa participati la evenimente culturale. Sigur veti descoperi ceva nou.
- Evenimente de Live Coocking sau un curs de o zi pentru gatit. Daca sunteti pasionati de gatit, chiar puteti invata ceva nou, interesant, nu banala ciorba. E tot o arta. In doi e tare distractiv.
Yoga. Aceasta activitate va ajuta sa va redescoperiti si sa va incarcati de energie. Valabil atat pentru femei cat si pentru barbati. V-o recomand pe Andreea
Recomandarile pot include foarte multe activitati- bicicleta, sportul de orice fel, cinema, escapade din oras.. Mie in general nu prea imi place sa stau pe acasa si mereu caut ceva interesant de facut. Am scris aceasta postare cu scopul de a va provoca si va rog sa-mi spuneti ce recomandari aveti voi, vreau sa ma inspir. Va multumesc!


You Might Also Like

13 comentarii

  1. Mi-am făcut timpul prieten și ne înțelegem destul de bine...mai puțin când vine vorba de învațat...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt buen sfaturile dar cred ca somnul e cel mai bun sau plimbarile in aer liber, magazine. Cat despre celealtegen Stand up comedy SPA sunt cu bani. Distractiile costa dar merita pe deplin.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  3. Yoga nu am incercat pana acum, dar cred ca e ceva foarte placut. Mie imi place imi timpul liber sa merg pe bicicleta si sa ies in oras.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit numai lucruri bune despre The Young Pope, iar Escape Room-urile sunt pe placul meu. Merci pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Timpul e inamicul meu :)) Ziua e prea scurta sa fac tot ce as vrea.
    Seara am ceva mai mult timp liber si atunci citesc sau ma uit la un serial :D

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt cu filmele si serialele, Young Pope l-am urmarit tocmai pt ca joaca Jude Law, vad ca deja s-a finalizat manuscrisul pt sezonul2, apoi as recomanda filmul Irrational Man, apoi plimbari la diferite evenimente, cate ceva de vizitat-palatul primaverii si urmeaza palatul episcopiei si la carti mai nou am descoperit Papessa-femeia cardinal de la Vatican timp de 2ani despre care se scrie pe larg in cartea Donnei Cross, pe care abia am reusit sa fac rost de ea. Am fost si la stand up comedy dar trebuie sa faci o pauza lunga ca sa nu gusti aceleasi glume.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca am putea tine si timpul in loc putin, sa facem mai mult din ce ne propunem...Nu am facut yoga, dar ar fi tentant!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru recomandari, dar in ultima perioada nu am timp de nimic. Cand o sa ma linistesc o sa il adaug in lista!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma relaxez foarte bine in natura. Sa ma pot plimba sau chiar terapia prin shopping este miraculoase. Pot sa fac si cumparaturi pentru casa .... ador acest gen de relaxare.

    Pentru restul activitatilor nu am timp. Nu ma uit la seariale, escape room nu cred ca m-ar ajuta, spa cere timp si bani, etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am apucat de young pope si nu am reusit sa trec de primul episod, cred ca mi-am pierdut eu rabdarea cu serialele. Mi-ar placea sa incerc yoga, imi propusese mai demult o prietena dar am refuzat-o, acum cred ca mi-ar prinde bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am notat filmul! Eu citesc cand am putin timp liber!

    RăspundețiȘtergere
  12. imi plac toate recomandarile tale. cu timpul stau prost, tare prost, dar im dau seama ca toate recomandarile astea mi-ar prinde tare bine. :) la serial incepusem sa ma uit, dar la momentul ala nu aveam dispozitia necesara. o sa il reiau. kisses

    RăspundețiȘtergere
  13. As adauga si teatru! :) Dar si bowling! :D
    Sunt in cautarea unei piese intr-o anumita zi, sa ii fac un cadou fain iubitului meu. Anul trecut a zburat cu avionul usor...i-a placut foarte mult! :)
    Escape Room - am mai auzit de ei si creed ca ar fi super interesant! O sa vorbesc cu prietenii mei, poate mergem intr-o zi!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere