MAX FACTOR / Smooth Miracle Primer

11:08:00

MAX FACTOR  este fara doar si poate un brand legendar! Inca din epoca de aur a Hollywood-ului un singur nume era cunoscut atunci in domeniul makeup-ului- Max Factor - un celebru deja la vremea aceia pentru crearea look-urilor pentru staruri de cinema. Ava Gardner, Jean Harlow, Marlene  Dietrich sunt doar cateva dintre vedete cu care a lucrat Max Factor. Doar ca viziunea si filozifia  lui Max Factor a mers mai departe, el a vrut ca toate femeile de rand sa arate bine, de aceia a creat o gama de cosmetice menite sa faca orice femeie sa straluceasca. Si da, Max Factor s-a nascut in Rusia! Apoi a emigrat  in Los-Angeles SUA . In 1916 a fost cladit primul drum spre legendarul brand Max Factor.
Si acum spuneti-mi, care a fost primul vostru produs Max Factor?


 Va spun sincer, primul meu fond de ten a fost Lasting Performance. Si la vremea aceia era un produs fabulos pentru mine! Demult nu l-am mai folosit...ar trebuie sa-mi aduc aminte. Si v-am scris de o mie de ori despre pudra Max Factor Creme Puff, pe care o folosesc si acum !
Bine, astazi vreau sa va povestesc despre Smooth Miracle Primer
Baza de machiaj se aplica inaintea fondului de ten si este conceputa pentru a  pregati tenul pentru makeup, a prelungi durata machiajului si ca tenul sa arate mult mai bine.
Acest primer vine intr-un ambalaj super comod cu pompita, astfel o pompita este de ajuns pentru o aplicare.
Asa cum reiese din denumire, acest primer netezeste tenul instant, ofera hidratare, creeaza un suport excelent pentru orice fond de ten. Fondul de ten se aplica si arata mult mai uniform!
Textura este cremoasa, se aplica perfect, tenul se simte moale, fin si netezit. Intradevar, prelungeste durata machiajului si am observat ca pe parcursul zilei nu se strange fondul de ten[ am folosit acest primer cu Elizabeth Arden Flawless Finish, Mac Mineralize si Loreal Accord Parfait], dar nici nu usuca unele portiuni, cum mi se intampla des.

     Se spune ca acest primer contine un ingredient secret, un mic secret pentru un ten miraculos!
Eu sunt adepta primerului ca prim pas in aplicarea machiajului si sunt foarte bucuroasa ca am descoperit acest produs. Miracle? Yes!
                                        Voi ati incercat acest produs? Folositi in general primerul?


You Might Also Like

13 comentarii

  1. nu folosesc de obicei primer, doar bb cream si atat. dar...cine stie cand imi va fi de folos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant articol despre acest produs Primer. Iata cate lucruri noi pot exista in materie de cosmetice, farduri.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu știam despre acest Primer. Se pretează și pentru tenul mix/gras?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu folosesc doar primer pentru ochi, pentru intreaga fara folosesc crema cu factor de protectie insa consider ca merita incercat. Multumim pt review!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai avut un primer de la ei si mi-a placut! In general nu aplic pentru machiajul de zi cu zi, insa pentru iesirile in weekend sau o ocazie mai speciala e bine sa avem si un astfel de produs.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit multe produse Max Factor. iar acest primer cu atat mai putin! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Momentan folosesc unul de la L`Oreal, dar o sa vreau sa il incerc si pe acesta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac produsele lor, mai ales Fondul de ten. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Primul meu produs de la ei cred ca a fost un ruj care mi-a placut mult, l-am purtat pana l-am terminat de tot.

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am folosit acest primer dar am alte produse de makeup de la Max Factor de care sunt incantata. Eu folosesc doar primer pentru ochi, de la Pupa, dar foarte rar. In general prefer BB cream si putin anticearcan.

    RăspundețiȘtergere
  11. hmmm, ce bine arata!
    am inceput de ceva vreme sa folosesc si eu primer ca nu foloseam!

    RăspundețiȘtergere