La Roche - Posay ULTRA / provocare la demachiere

14:37:00

Dragilor, mai intai o sa va povestesc despre despre cea mai recenta lansare La Roche-Posay si la sfarsit am o surpriza.

Asadar, La Roche-Posay a lansat trei ape micelare pentru fiecare si tip de ten: ten gras, sensibil sau reactiv hipersensibil.
Gama apelor micelare ULTRA este inspirata din tehnologia demachiantelor bifazice ce combina apa si uleiul pentru a curata chiar si machiajul rezistent la apa, introducand astfel o noua tehnologie: APA GLYCO MICELARA ce asociaza puterea micelelor cu glicerina pentru a atinge o eficacitate de curatare foarte ridicata de la primul disc demachiant. 




 Pentru prima oara La Roche-Posay  merge mai departe cu conceptul apei micelare si lanseaza noua tehnologie : Apa Glyco Micelara, ULTRA eficienta, ULTRA sigura, ULTRA ingrijire.


Apa micelara pentru piele reactiva, hipersensibila curata cu blandete si nu usuca deloc pielea.Anti senzatie de piele ce tine, anti roseata, pielea recapata comfortul. Contine 5% glicerina.
Apa micelara pentru piele sensibila ofera senzatie de calmare si totodata curata eficient.Senzatie de prospetime, piele luminoasa. Contine 1% de glicerina
Apa micelara pentru ten gras are prospetimea parfumului Effaclar si puterea purifianta a zincului. Curata cu blandete fara a usca pielea , indeparteaza perfect murdaria, curata porii .Contine 1% glicerina.
Am fost provocata sa folosesc noua apa micelara potrivita tenului meu 
Ca sa fiu sincera, le-am testat pe toate si toate mi-au placut si mi s-au potrivit. Am un ten normal, cu unele zone mixte si unele uscate. Acum m-am axat pe una dintre ele - eau micellaire ULTRA pentru ten sensibil. Am ochi sensibili si nu orice apa micelara mi se potriveste, chiar m-am confruntat in unele cazuri cu lacrimare si iritatie teribila la ochi. Asa ca sunt foarte atenta cand aleg produsul pentru demachiere.
Asa cum va spuneam, toate trei variante din noua gama ULTRA a apei micelare La Roche-Posay mi s-au potrivit  perfect. Nu am avut nicio reactie neplacuta a tenului si ochilor. Imi place tare mult cum demachiaza! Intradevar, s-a redus numarul dischetelor demachiante, deci eficacitatea e dovedita si de mine. Imi place mult cum imi simt tenul! Fara senzatie de uscaciune, il simt foarte hidratat si luminos. Etapa de demachiere dimineata si seara e foarte importanta pentru mine, sper si pentru voi. Am auzit de la unele fete ca nu se demachiaza chiar in fiecare zi, ba ca e lene, ba ca nu a avut timp. Da, sunt cazuri reale si asta e foarte grav. Grav,pentru ca consecintele sunt si mai grave. Asta se vede si pe moment, dar mai ales in timp. Eu sper ca voi toate sunteti constiente de acest fapt.
Intrucat La Roche-Posay  m-a provocat sa testez aceste produse si v-am impartasit parerea mea, la randul meu va lansez o provocare!
In primul rand vreau s-o provoc pe prietena mea Pety sa testeze apa micelara ULTRA La Roche-Posay , potrivita tenului ei. Pety, din cate te cunosc, cred ca tie s-ar potrivi cea pentru ten gras, dar tu stii mai bine. Accepti provocarea?
Si in al doilea rand va provoc pe voi, cititoarele mele, sa testati noua apa micelara ULTRA LRP. Toti ce trebuie sa faceti, sa acceptati provocarea pe pagina mea de FB , acolo veti vedea despre ce e vorba! Va astept! Cele 10 castigatoare voi anunta pe 10 martie, mult succes! Parerile voastre despre noua apa micelara ULTRA La Roche-Posay veti impartasi altor femei pe site-ul La Roche-Posay. Hai pe FB!




Denumire produs

Descriere produs
Recomandare
Utilizare
Indeparteaza perfect machiajul si impuritatile.
Lasa pielea curata fara a o usca.
Anti-disconfort. Anti-roseata. Impotriva senzatiei de piele care tine. Pielea isi recastiga confortul. Putere de hidratare. Fara parfum.
INOVATIE IN DEMACHIERE: Eficacitate ridicata datorita asocierii dintre puterea micelelor si efectul hidratant al glicerinei.
5% glicerina pentru o textura confortabila
Demachiere perfecta a fetei, ochilor si buzelor, respectand echilibrul fiziologic al pielii reactive, intolerante, hipersensibile.
Se aplica pe fata, buze si in zona ochilor folosind un disc demachiant. Nu necesita clatire. Doar pentru uz extern.
Indeparteaza perfect machiajul si impuritatile.
Lasa pielea curata fara a o usca.
Ofera o senzatie de prospetime.
Curata cu blandete
Calmeaza.
Testata sub control dermatologic, hipoalergenica. Contine 1% glicerina.
Demachiere si curatare perfecta pentru fata, ochi si buze, respectand echilibrul fiziologic al pielii sensibile.
Se aplica pe fata, buze si in zona ochilor folosind un disc demachiant. Nu necesita clatire. Doar pentru uz extern.
Indeparteaza perfect machiajul si impuritatile.
Lasa pielea curata si mai putin lucioasa,  fara a o usca.
Putere de purificare.
Testata sub control dermatologic, hipoalergenica. Contine 1% glicerina.
Demachiere si curatare perfecta pentru fata si ochi, respectand echilibrul fiziologic al pielii sensibile.
Se aplica si pe fata si in zona ochilor folosind un disc demachiant. Nu necesita clatire. Doar pentru uz extern.

You Might Also Like

13 comentarii

  1. De la La Roche Posay nu am incercat decat apa termala, insa multe fete mi-au laudat produsele lor. Poate voi incepe cu produsele de demachiere.

    RăspundețiȘtergere
  2. uuu cred ca vreau sa o incerc si eu pe cea pentru tenul gras :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele LRP asa ca sunt chiar curioasa sa incerc apa micelara de la ei :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Apreciez foarte mult faptul că au lansat trei versiuni pentru principalele tipuri de ten, în felul acesta pot să o aleg și eu pe ultima pentru ten gras.

    RăspundețiȘtergere
  5. Accept provocarea, multumesc foarte mult, intr-adevar cea pentru ten gras cred ca mi s-ar potrivi cel mai bine. De abia astept! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Whoaa, din ce am incercat eu pana acum de la La Roche Posay mi-a placut foaaarte mult. Mi-ar placea sa am ocazia sa testez mai multe produse. Hihi
    Btw, misto realizat articolul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Suna tare bine. Chiar sunt curioasa daca detroneaza apa mea micelara preferata si anume Bioderma. Sunt tentata de varianta pentru ten gras.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar nu stiam de aceasta noua gama,ma bucur ca am aflat de ea. Cred ca mi s-ar potrivi cea pentru ten gras!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit-o pe cea pentru tenul sensibil si mi-a placut instant.Tare mult mi-as dori sa o incerc si pe cea pentru ten reactiv. Pupici Stella :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut-o parca la oferta, o sa o incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  11. M-ai făcut curioasă încât să încerc aceste produse. Mi-ar plăcea în mod special apa micelară pentru pielea sensibilă. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Prima micelara testata a fost de la LRP asa ca a ramas un brand drag sufletului meu! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. este excelenta apa lor micelara, am avut si eu, mi se potriveste si nu ustura!

    RăspundețiȘtergere