CACHAREL / Spring-Summer Collection 2017

15:46:00

CACHAREL este unul dintre cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, parfumuri si accesorii din Franta. Brandul a fost lansat in 1962 si de atunci are un succes rasunator pe plan mondial.

In Romania magazinul CACHAREL este prezent in Baneasa Shopping City si va astepta cu noua colectie primavara-vara.
De-a lungul timpului, designeri fashion precum Emmanuelle Khan sau Corinne Sarrut au creat colecţiile casei din Hexagon. Spre finalul anilor ’60, cămaşa Liberty a început să înflorească, aşa cum se întâmpla şi cu Cacharel, care devenea o referinţă în universul fashion. Iar Liberty-mania şi-a atins punctul culminant de-a lungul deceniului opt al secolului XXI. Iar istoria brandului avea să poarte şi semnătura unor nume celebre precum Coco Zoé, Agnès B, Azzedine Alaïa, Corinne Cobson sau Lolita Lempicka.


 Încă de la lansare şi până astăzi, Cacharel a fost un veritabil trendsetter, cu piese care au devenit simboluri. Pe de altă parte, Bousquet şi cei care i-au urmat la conducerea companiei au comunicat filosofia brandului într-un mod inovator. Nu s-a pierdut nici o ocazie de a folosi mediile în plină expansiune ale epocii într-un concept publicitar global şi masiv.
 Rafinament până în cel mai mic detaliu. O fuziune armonioasă între tradiţional şi modern. Sunt pe care le regăsim în ţinutele create de Cacharel, care se adresează unei persoane plină de încredere, elegantă şi dinamică. Iar noul colecţie primăvară-vară 2017, ce este disponibilă în magazinul din Băneasa Shopping City, nu face notă discordantă.
Linia Ready-to - wear si Smart casual este disponibila in magazinul din Baneasa Shopping City.
Pentru cunoscatori....

You Might Also Like

1 comentarii