BONPRIX / Look de plaja

08:51:00

Bineinteles ca nu e inca vremea de plaja, cel putin la noi, dar in tarile calde sau la piscina este ! De ce mi-am luat COSTUM DE BAIE  acum? Pentru ca ma pregatesc deja de o vacanta la plaja si pentru ca m-am inscris la inot.
Vacanta la mare nu mai e un vis, e ceva care se poate realiza oricand si oriunde. Vrei soare si mare?
Fa-ti bagajul si go! Daca ai decis ca vrei sa pleci la mare, nimic nu te poate impiedica. Daca nu la mare, poti sa petreci timpul in locuri special amenajate, stim noi unde.
Dar marea e cu totul altceva - apa, briza, soare, atmosfera speciala de fericire si pace....


Tocmai de aceia m-am pregatit deja. Mi-am luat unul intreg, urmeaza sa mai iau cateva modele.
Costumul meu de baie e superb!!! Si stiti de ce? Pentru ca imi vine perfect si  arata frumos pe corpul meu  ! Da, i'm a pretty lady, vreau sa fiu frumoasa mereu, nu conteaza unde si cand-acasa, pe strada sau pe plaja. In general imi iau in fiecare an costume de baie noi, asta ca si cu haine, sa nu ma plictisesc. Am ales acum un model sport ca sa fie potrivit la piscina si la la mare. Imi place tare mult culorile combinate!!! Se vede tare frumos pe pielea bronzata, eu m-am bronzat deja. Ma tenteaza sa incerc ceva extrem la mare si cred ca sunt pregatita sufleteste pentru asta. Niciodata  nu e prea tarziu sa faci ceva in viata, niciodata nu e prea tarziu sa fii fericit!






Dupa cum puteti vedea, cel de pe site si al meu arata identic, marimea s-a potrivit! Deja ma gandesc cu ce sa-l asortez pe plaja si bineinteles SPF, fara de care nu exista soare!
O sa fac poze si pe plaja, asa ca o sa aveti ocazia sa vedeti costumul de baie in toata splendoarea lui.
Voi va pregatiti de plaja? V-ati luat costume de baie? Daca nu, AICI  gasiti cu siguranta!!!

You Might Also Like

16 comentarii

  1. Bonprix are haine frumoase la preutiri neasteptat de bune. In general ei merg pe ideeea comenzilor. Dar cred ca au si magazine fizice.
    Este interesant la ei ca au o gama variata de articole vestimentare, foarte multe modele frumoase atat pentru femei, barbati cat si copii.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce costum frumos ti-ai luat! <3 Imi place mult de tot si forma si combinatia de culori!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa alegerea, vei atrage priviri de la distanta. m-am uitat pe site, au zeci de modele care imi plac. am pus ochii si pe niste sandale.
    hugs, DIana

    RăspundețiȘtergere
  4. Și mie îmi plac foarte mult costumele de baie dintr-o singură piesă. Să îl porți cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac costumele de baie dintr-o singura piesa, sunt mult mai comode, si daca merg la inot cu siguranta optez pt un costum dintr-o singura piesa. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine că mi-ai adus aminte să îmi pregătesc și eu colecția de costume de baie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. excelent, iti doresc o vacanta superba!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mi-am luat pana acum costum de baie de pe Bonprix, dar arata destul de bine cu toate ca eu nu mi-am luat niciodata asa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu imi cumpar in fiecare an cate un costum de baie nou si imi doresc sa imi iau cateva modele si pentru aceasta vara. Nu stiu exact catre ce model ma voi orienta. Cred ca 2 piese

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac modele prezentate de tine, dar si cel ales. Este captusit in zona de sus? Daca da, e perfect, ma enerveaza costumele intregi care n-au nimic acolo :))
    Felicitari si pentru felul cum gandesti, da niciodata nu e prea tarziu. Eu anul trecut am incercat pentru prima data surf :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Și mie îmi plac costumele de baie întregi... Oh! Abia aștept să vină vara :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Bonprix este unul dintre site-urile mele preferate. Imi plac mult alegerile tale!

    RăspundețiȘtergere