Beauty news / Douglas

09:34:00

Noutatile cosmetice tot apar, doar se tinem pasul.... DOUGLAS ROMANIA m-a surprins cu cateva dintre ele si vreau sa vi le arat. Ati reusit sa le vedeti in magazine, ati incercat ceva? Si nu uitati, puteti sa comandati ONLINE daca nu aveti prin apropiere magazinele Douglas
Douglas Illuminating Powder - o pudra compacta in mai multe nuante, combinate perfect pentru a oferi tenului un efect de healthy glow skin. Nuantele se pot mixa sau a se folosi separat. Ambalata intr-o cutiuta cocheta, decorata cu inimioare roz, combinatia intre culori mate si satinate, pudra este o minune. Arata superb pe ten, un must have pentru fete cochete!


Douglas Exception eyes mascara / 5-in-1 volumising mascara - o noua mascara marca Douglas menita se ofere toate efectele - alungire, definire, curbare, volum . Imi place ! Imi place periuta siliconata, imi place cum imi face genele! Pot sa spun ca face gene de papusa! Love it!
Douglas Lip Balm Red - un ruj jucarie, e atat de frumos! Ambalajul cu inimioare si rujul are inimioara imprimata! Un ruj hidratant in culoarea roz natural actioneaza ca un balsam, buzele devin moi, catifelate si arata natural. Imi place tare mult.Se gaseste intr-o singura nuanta.


Ce va face ochiul? Nu uitati ca toate produsele le puteti comanda ONLINE, iar  Douglas Box of Beauty este un prilej extraordinar sa testati produse Douglas si nu numai. In cutia din ultima editie din acest sezon veti gasi pudra iluminatoare despre care v-am povestit! Enjoy!


You Might Also Like

16 comentarii

  1. This is interesting topic, thanks for sharing these products Stella :) kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Numai bunătăți!! :D am folosit și eu acest rimel și mi-a plăcut. Prefer să comand online de la Douglas, fetele din magazin sunt niște acrituri! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain fain fain! M-ai facut curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mi-am cumparat pana acum nimi de la Douglas, dar mi-ar place sa incerc aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai este un ser de la lancome in cutiuta. Am descoperit aseara cutia pe site si de atunci tot stau in dubii daca sa o iau sau nu. Stii ceva despre produsul de la lancome?

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-as dori sa incerc rujul cu acea inimioara haioasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. E fain că îți oferă posibilitatea să le comanzi online! Mulțam de sugestii și promit că o să le recomand fetelor din viața mea! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Toate produsele arata adorabil, dar iluminatorul este de departe favoritul meu! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum arata produsele. Nu am Douglas in apropiere. Rujul este asa dragut.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat de dragut este rujul-balsam! Cred ca mi-ar fi mila sa-l incep, totusi :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place mult magazinul Douglas dar ajung foarte rar la el.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iluminatorul acela arata foarte bine,mi-ar parea rau sa il folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de bine arata, sa stii ca nu l-am folosit, m-ar tenta cu siguranta un astfel de produs.

    RăspundețiȘtergere