Beauty news / The Body Shop

10:43:00

Ce imi place primavara! Parca ne trezim la viata cu o noua forta, cu inspiratie de la natura, cu soare si bucurie! Imi place si ca la inceputul de sezon apar noi colectii de beauty, o multime de noutati si minuni. Cu ce ne mai poate surprinde industria cosmetica?
Astazi vorbim despre cateva  noutati THE BODY SHOP, cu care m-am delectat deja .
VITAMIN C LIQUID PEEL - un produs foarte interesant pentru ingrijirea tenului. Este un exfoliant pe baza de vitamina C din boabe Camu Camu cultivate salbatic pe malul raului Amazon, boabe cu concentratie extraordinara de vitamina C si proprietati antioxidante. Considerat un afrodisiac, dar si supliment nutritiv extraordinar



Produsul se prezinta sub forma de gel transparent care odata aplicat pe fata exfoliaza bland tenul, curata de impuritati si celule moarte. Se aplica pe ten demachiat si uscat, se maseaza usor, veti vedea cum se cojeste stratul superficial, se clateste. Rezultatul- un ten curat, luminos, sanatos. Nu usuca tenul.

Mi-a placut mult acest produs, e usor de folosit, iar rezultatul este minunat.Il gasiti in magazinele The Body Shop  sau ONLINE

M-am indragostit de noile farduri, nuante, textura.. Nuanta 305 purple topaz este superba, un mov pruna foarte frumos si care mi se potriveste perfect. Atat de frumos scoate ochii verzi in evidenta!
Nuanta 130 atacama desert este tot foarte frumoasa, iar combinatia intre aceste doua culori in machiajul ochilor este de vis! Textura lor este satinata, se aplica si rezista chiar fara primer perfect.
Must have!
O alta noutate - parfumul WHITE MUSK - interpretarea fresh fructata a originalului White Musk.

O declaratie curajoasa de feminitate si senzualitate, un parfum delicat, ca o adiere de primavara.Mix iconic de lacrimioara, jasomie, esenta de trandafir, indulcit cu note de para... Delicios!
Un parfum vegan 100% !
Imi place povestea in spatele produselor THE BODY SHOP, o companie care se implica constant la nivel global in sustinerea programelor umanitare, caritabile, strangere de fonduri pentru diverse campanii umanitare si protectia animalelor. Impreuna o putem face! Pentru ca si tu, cumparand un produs TBS, contribui la aceasta cauza! Produsele sunt minunate, just buy and try!

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Sincer nu am incercat nimic marca Body Shop, am auzit doar lucruri bune si chiar m-au facut curioasa, cine stie poate pe viitor imi voi cumpara cateva produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely post Stella! Have a great weekend! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Produse faine care merita incercate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce rau imi pare ca nu am magazin fizic in oras, momentan cam am de toate dar chiar planuiesc sa dau o comanda la ei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiam de acest site, dar mi-am trecut ceva produse pe lista care imi trebuiesc si poate le voi gasi aici la un pret bun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu le-as incerca pe toate! Moscul alb e preferatul meu, vitamina C este benefica, iar fardurile au culori super!

    RăspundețiȘtergere