ARMANI Beauty / Power Fabric Foundation

13:47:00

Cosmetice ARMANI s-au lansat in Romania anul trecut si le gasiti exclusiv la Douglas Baneasa sau online pe site-ul Douglas Romania
Daca aveti drum prin Baneasa, intrati la Douglas si testati produsele sau puteti sa va programati la un machiaj Armani, astfel aveti posibilitatea sa testati produse chiar pe ten.
POWER FABRIC Longwear High Cover Foundation SPF 25 este o lansare recenta a brandului Armani  si vreau sa va povestesc un pic despre el. Cosmetice Armani sunt fabuloase, luxoase si merita sa incercati macar ceva!!!
De ambalaj nu mai zic, pentru ca toate ambalajele Armani sunt elegante si luxury, ca si produsele.
Fondul te ten are pompita, contine 30 de ml, SPF 25.
Din descriere reiese ca acest fond de ten are acoperire mare, pentru toate tipurile de ten cu un finish mat, natural



                               Eu am ales nuanta 5,5 - o nuanta cu subton galben, bej-natural.
Textura lui este cremoasa, lejera. Nu are miros.  Se aplica si se intinde perfect, nu am folosit buretel sau pensula, doar cu degete. Aluneca minunat pe ten si se aseaza foarte frumos! Acoperirea este mare! Acopera tot, nu mai e nevoie de corector. Finishul este mat, dar se vede foarte natural, nu usuca pielea. Nu se prabuseste in pori pe parcursul zilei , nu se intinde, nu dispare. Pot sa spun cu mana pe inima ca este unul din cele mai bune fonduri de ten folosite de mine. Este fabulos!
This foundation melts into the skin, blurring imperfections while offering daily UVA and UVB broad spectrum SPF 25. Through Armani Beauty’s own Micro-fil Technology, powerful ultra-fine pigments are shaped to provide the highest coverage foundation with the thinnest and lightest texture—allowing a little to go a long way. This foundation combines high coverage, an SPF 25 filter, and an ultra-light formula to achieve flawless results up for up to 16 hours. Because every woman is unique, this foundation features an array of 20 shades to suit all skin tones. It’s adapted for each shade to deliver optimal coverage without cracking or dulling.
Ati inteles ideea? Merita? Da, must have! Pretul este cam 220 lei, dar nu uitati ca meritam tot ce e mai bun!
Mai am doua fonduri de ten Armani - Designer Lift si Luminous Silk, nu le-am incercat inca, dar urmeaza. Asa ca stay tuned, va urma un review.



You Might Also Like

11 comentarii

  1. M-ai facut curioasa, si cu siguranta imi voi achizitiona acest fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  2. Voiam sa îmi schimb fundul de ten cu ceva potrivit pentru primăvara... Dau o fuga în Mall sa testez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place ca are un factor de protectie atat de ridicat!
    Nu sunt adepta produselor de machiaj high-end, pentru ca fac ordine prin ele in fiecare an si arunc produse - asa cum ai vazut deja - si chiar m-ar durea sufletul sa arunc produse scumpe! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu sunt "risipitoare". Le folosesc pe rând și de regulă cumpar/ deschid un nou parfum/sampon/fond de ten doar abia după ce l am aruncat pe cel precedent. First în, First Out!

      Ștergere
  4. Intr-adevar sunt cosmetice premium la asa pret de peste 200 de lei cred si eu ca sunt foarte bune aceste cosmetice produse de Armani.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  5. wow, chiar cautam un review la acest fond de ten, nu am gasit nici unul in Romania. multumesc! Imbratisari calde, Dora

    RăspundețiȘtergere
  6. I like it! Kisses dear, have a good evening! xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat cosmetice armani pana acum. In prezent am cateva fonduri de ten si intentionez sa imi mai iau ceva de la lancome

    RăspundețiȘtergere
  8. Fond de ten Armani?? nu am auzit pana acum de el, dar cu siguranta se merita. Pretul e un pic cam piperat dar face si treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
  9. waw, un produs de lux, banuiesc la un pret pe masura!

    RăspundețiȘtergere