NOA Restoclub - cool concept

14:45:00

Noa muta polul distractiei pe cea mai animata strada a Bucurestiului, Calea Victoriei 26, intr-un spatiu modern unde se aduna oameni cool, fie pentru a lua masa, fie pentru petreceri.  Cu un design curajos si urban, imbina elemente art-deco cu accente dark, totul intr-o atmosfera linistita si classy care spune o poveste despre micile delicii ale vietii.

Conceptul restaurantului Noa este de lounge ziua si club seara (miercuri, vineri si sambata), cu tineri care stau pe strada la un pahar de vin sau altii care danseaza inauntru, practic locul ideal unde business-ul se combina usor cu relaxarea, dar si muzica cu gastronomia.
 Bucataria internationala cu specific urban – moderna si cu influente incepand de la bucataria asiatica, culminand cu cea franceza, considerata topul bucatariei mondiale.


Echipa este formata din tineri foarte pasionati de ceea ce fac, de la manager, bucatar chef si echipa sa, barman, toti avand experienta in domeniu. Dar mai mult decat atat, toti sunt ghidati de dorinta de a crea un spatiu perfect, nou, inovativ, un loc in care distractia si bunul gust sunt pe primele locuri.
Chef Constantin Turculet este bucatarul sef de la Noa Restoclub. Si-a inceput cariera de bucatar acum 12 ani in Marea Britanie. De-a lungul timpului a avut sansa sa lucreze pentru bucatari celebri, precum Jason Atherson, Michelle Roux Jr. si sa gateasca la evenimente dedicate Jocurilor Olimpice de la Londra, cat si pentru Chelsea FC, ambasadori si pentru intalnirile acestora (Lord Mayor House). A urmat cursurile in cadrul University of West London.
Gibril este unul dintre cei mai cunoscuti barmani din Bucuresti, este seful de bar la Noa  – a lucrat la cele mai cunoscute cluburi din Bucuresti, Londra si L.A. Echipa sa este formata din 4 bucatari, toti la fel de bine pregatiti si extrem de pasionati.

You Might Also Like

8 comentarii

  1. Interesting post. Kisses dear, have a good evening!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi nu avem foarte multe locuri in care sa ne petrecem timpul,asa ca mai dam o fuga si prin alte orase si profitam mereu de ce noutati gasim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit de el si probabil vom merge in viitorul apropiat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant conceptul, chiar m-ar tenta sa ii trec pragul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos si placut pare sa fie!Si colorat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ar placea sa-mi petrec o zi de sambata aici, mancarea arata delicios!

    RăspundețiȘtergere