Maria Pauna Academy party

08:36:00

Asa cum spun mereu, universul ne trimite oameni in viata cu diverse scopuri, unii vin sa ne dea lectii, de la altii invatam samd... Ma bucur mult cand intalnesc oameni pe sufletul meu si de la care am ce invata, dar si a ma bucura de prezenta lor. Astfel de om este Maria Pauna - fondatoare Academiei Maria Pauna, celebrul makeup artist si nu numai.
Maria Pauna a fondat unica scoala din Romania, acreditata de Uniunea Europeana care cuprinde  cele mai complete si complexe grade de calificare in machiaj, stilizare sprancene si dermopigmentare in Romania.
Este singura scoala de profil recunoscuta international francizata cu renumita scoala italiana a celebrului inventator Toni Belfatto

In prezent, Academia are absolventi din Romania, Grecia, Spania, Marea Britanie, Italia, Japonia, Austria , Africa de Sud. Este cea mai bine cotata institutie de profil.


Daca doriti sa faceti studii, acum e momentul- Maria Pauna Academy incepe Brow Design Tour in principalele orase din Romania, prima editie incepe in Bucuresti pe 11 martie  la Hotel Continental
Maria Pauna a machiat celebritati si personalitati de talie mondiala, inclusiv pe Sting si Johnny Depp, dar si pe Alanis Morisette, Nelly Furtado si multi, multi altii....


In ultimii ani, Maria Pauna si-a asumat rolul de pionier si evanghelist al Artei Dermopigmentarii, reusind prin demersuri de cercetare, educatie si legislatie sa puna Romania pe harta internationala a machiajului semipermanent. Romania are acum legislatie in domeniul dermopigmentarii, aliniata la standarde europene si internationale, elaborata de Maria Pauna.
Maria Pauna Academy este in prezent singura entitate educationala din Romania, care elibereaza certificate recunoscute la nivel international, detine primul manual de TEHNOLOGIE, METODOLOGIE SI PRACTICA in arta dermopigmentarii si de asemenea prima carte scrisa in colaborare cu TONI BELFATTO: “SECRETELE MACHIAJULUI HIPERREALIST”, educand pana in prezent peste 200 de participanti la programele de formare si reconversie profesionala.
Atat standardele extrem de ridicate pe care le-a atins in cariera, cat si abilitatea de a preda mai departe cunoasterea, Maria Pauna le-a dobandit printre altele avandu-i la randul sau ca profesori, pe unii dintre cei mai reputati mentori din industrie. Printre acestia se numara Gina Brooke, make-up artistul Madonnei, cat si esteticianul personal al vedetei, Michelle Peck, cea care i-a facut acesteia inaugurarea Academiei in anul 2009 la Bucuresti, precum si Toni Belfatto, exponent global al artei dermopigmentarii si Presedintele Asociatiei Italiene a Dermopigmentistilor.
De ce am spus ca m-am bucurat tare s-o cunosc pe Maria Pauna? Pentru ca in primul rand este un om minunat! Si la un om minunat toate lucrurile ies minunat!
                                            Mai multe detalii gasiti pe www.mariapauna.ro.
                                                                     Va mai ganditi?

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Cred ca este un subiect si o oportunitate de neratat pentru iubitoarele de machiaj profesional.

    RăspundețiȘtergere
  2. O petrecere tare eleganta...tortul arata superb....<3 si da....cine nu a auzit de Maria Pauna.....e foarte cunoscuta si foarte buna in ceea ce face! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru informatiile oferite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tare! Sunt mult oameni de succes...nu stiu cum reusesc ei, dar cred ca este vorba si de noroc, dar si de sansele pe care unii le au...sau nu! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  6. Spre rusinea mea, nu am auzit pana acum de Maria dar o sa caut si eu sa ma documentez mai mult, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria Pauna e unul dintre cei mai buni make-up artisti din tara si cred ca si cursurile organizate de ea sunt super.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de departe a ajuns si asrta stilizarii sprancenelor...
    Nu planuiesc sa fac vreun curs de machiaj, insa am prietene care isi doresc, asa ca voi sti spre ce sa le indrum :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Uneori, sansele exista chiar in fata noastra si tot ce avem de facut este sa profitam de ele, daca ne dorim un lucru cu adevarat, sigur.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-ai făcut o poftă...am zis că mă duc să mănânc după ce termin cu e-mailurile și cu comentariile, dar am dat peste postarea asta. Ahhhh

    RăspundețiȘtergere