La Mama Sweet 18 / CONCURS! / Inchis

12:37:00

Dragii mei, pe 27 februarie 2017 "La Mama" aniverseaza 18 ani de istorie gastronomica si rasfat culinar.
18 ani de la deschiderea primului restaurant "La Mama" !!! In acesti ani au fost inaugurate 10 restaurante si trei cafenele. "La Mama" inseamna o bucatarie cu gustul "de acasa ", versatilitate si traditie.
Se anunta sarbatoare mare! Asadar, hai cu mine la petrecerea privata de aniversare 18 ani "La Mama"din 27 februarie la ora 19,30 - La Mama Ateneu  ! Va invit cu drag!
Concursul se desfasoara de astazi, 10 februarie pana
Premiul consta in:
- 1  Invitatie  pentru o persoana la evenimentul privat aniversar "La Mama"din 27 februarie la 19,30 , locatia La Mama Ateneu  plus
- Un voucher in valoare de 100 lei pentru doua persoane intr-unul din cele sase restaurante "La Mama"din Bucuresti in luna martie


Asadar, va rog sa lasati comentariu la aceasta postare cu numele si email
 LIKE paginei Fashion Doctor
 LIKE paginei La Mama
Sa povestiti un pic despre La Mama, ce locatie va place mai mult si ce preparat v-a placut cel mai mult
                                       Astept sa va inscrieti pana pe data 25 februarie
           Va fi o seara de neuitat cu muzica buna, mancare delicioasa, vedete, bloggeri si voie buna!
                       Dress Code: Denim & Ro , un mix dintre jeans si ceva cu traditie romaneasca
                                                             Ne vedem la party!!!

Update:
                                   Ane Maria este castigatoarea, ti-am trimis mail, te astept la party!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Sunt o fana a gastronomiei si mi-ar placea din suflet sa te insotesc.Sunt o mamica a unui baietel de 1 an asa ca vizitele mele la restaurant nu prea mai exista.Nici inainte eu si sotul nu eram fani a iesitului la cina in oras piate si din motive financiare.Mi-ar face bine o iesire si sper sa fiu eu cea aleasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu m-am simtit ca la mama acasa in restaurantele La mama, am gasit acolo gustul mancarii de acasa. Minunat eveniment.
    oana.alex72@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. la restaurantele la mama am mancat cea mai buna ciorbita de fasole cu afumatura,exact ca la mama acasa 😋 ane maria,anya30dec@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai des si cel mai drag La mama este la Universitate, pt ca acolo mi-am cunoscut iubita si de atunci mergem des acolo, deoarece ne-a purtat noroc �� cel mai des am consumat acolo clatite cu pui si ciuperci. Am mai incercat acest preparat si la alte restaurante, insa la Mama stie sa il faca cel mai gustos. Multumim pentru concurs si nu in ultimul rand: La multi si frumosi La mama! Esti primul lant de restaurante aparut in Bucuresti si totodata cel mau bun!

    RăspundețiȘtergere