FIT Me! New Maybelline foundation

08:11:00

Ma bucur tare mult ca tot mai multe noutati apar si la noi. Recent, Maybelline NY a lansat la noi o gramada de noutati. Nu ati descoperit inca? Va invit sa le descoperiti in magazine. Dar azi va povestesc despre noul fond de ten FIT me matte+poreless


Exista si o varianta FIT me originala pentru ten normal si uscat. Versiunea asta, dupa cum puteti vedea, este pentru ten gras si normal.
Imi place ambalajul, e simplu si practic. Textura acestui fdt este lichida, usor cremoasa, nu se usuca repede pe fata, ce permite aplicarea usoara .Se intinde perfect ,fara a lasa dare sau urme nefinisate.
Imi place efectul - netezeste porii, uniformizeaza culoarea, nu arata a masca. Are efect natural, gradul de acoperire este  mic spre mediu, dar suficient cat sa uniformizeze frumos tenul.Imi place ca se simte comfortabil pe fata, pe tot parcursul zilei. Tenul arata natural, fara sa simti uscaciune. Totusi, daca aveti portiuni uscate, va recomand sa hidratati bine tenul inainte. Are un efect matifiant, dar nu pudrat, pielea arata flawless.
Este un produs foarte bun pentru segmentul mass-market pentru utilizarea zilnica ,imi place! L-ati incercat?

You Might Also Like

14 comentarii

  1. Nu am avut ocazia sa incerc acest fond de ten....m-ar fi interesant sa vad si un swatch.....dar daca are finish mat...este ok ;;)Ador fondurile de ten cu finish mat ;;) O sa il incerc in magazine.....;;) Pupicei! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si varianta veche, dar dupa cum ai mentionat si tu, era pentru ten normal-uscat. Cea pentru ten gras pare sa imi fie mai potrivita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat nici un fond de ten de la Maybelline pana acum, am sa caut si eu varianta asta in magazine sa vad cum este. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am folosit, folosesc rar fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce bine ca a aparut la noi, nu stiam
    Madalina

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum am aflat despre acest produs, dar chiar mai facut curioasa de el si vreau sa il incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu prea m-am inteles eu cu Maybelline pana acum. Pe mass market mi se par mai buni cei de la Rimmel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu l-am încercat, dar fiind destinat și tenului gras, cred că o voi face.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am tot auzit de el, dar nu am apucat sa il incerc. Am vazut ca il au pe lookfantastic.com si am comandat unul pentru o prietena.Mi-as fi luat si eu, mai ales ca pretul este destul de mic, dar ma enerveaza selectia de culori. Sunt mult prea putine si nici swatch-urile gasite pe internet nu m-au ajutat prea tare.

    RăspundețiȘtergere
  10. E foarte foarte bun fondul de ten. Eu l-am avut în varianta de sticlă, chiar și cel Dewy mi-a plăcut enorm. E budget friendly, rezistent... păcat că nu au foarte multe nuanțe dar să sperăm că pe viitor vor mai apărea.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat niciun fond de ten de la Maybelline dar asta imi face cu ochiul, o sa il caut si eu in magazine. Kisses.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ne-am luat si noi varianta pentru ten uscat si suntem mega curioase sa il testam :)

    RăspundețiȘtergere