EISENBERG Paris

18:03:00

Fetelor, cunoasteti brandul EISENBERG Paris ? Un brand-legenda absolut fabulos! Si da, avem privilegiu de al gasi in Romania! In parfumeriile Douglas exclusiv  sau online
Chiar daca acest brand a fost creat doar in anul 2000, la nivel mondial s-a pozitionat ca unul din cele mai bune. Povestea incepe in 1985, cand Jose Eisenberg [ care s-a nascut si a copilarit in Romania] a decis sa creeze un luxury brand, un concept care include ingrijirea pielii si parfumerie LÁrt du Parfum.
Dupa indelungi cercetari stiintifice, clinice si medicale el a  dezvoltat o formula  numita Trio-Moleculara, tehnologie brevetata si dezvoltata de Eisenberg.


Asa cum va spuneam, produse pentru ingrijirea pielii si parfumuri Eisenberg le gasiti exclusiv la Douglas
De curand au fost lansate doua produse noi marca Eisenberg- Emulsion secret premieres rides si
Deodorant stick JÓse
Stresul este unul din factorii importanti in imbatranirea pielii, la fel si reducerea de nivel de hidratare a pielii, ceea ce duce inevitabil la aparitia prematura a ridurilor. Toti imbatranim, dar macar s-o facem frumos.
Faimosul brand francez Eisenberg a dezvoltat o noua linie de ingrijire Secret Primeres Rides care include doua produse- o emulsie delicata si o crema, concepute pentru a proteja pielea, sa reinnoiasca celulele si a preveni ridurile premature.
Emulsion Secret Primeres Rides - o emulsie delicata impotriva primelor riduricu efect antioxidant. Datorita unei concentratii deosebite a acidului hialuronic si formulei Trio-Moleculare creste hidratarea pielii, reduce ridurile, pielea arata mai supla si neteda . Emulsia este ambalata intr-o sticla eleganta cu pompa, are o textura usoara . Este optiunea perfecta pentru ingrijirea de dimineata si ca o exelenta baza de machiaj. Este rapid absorbita si nu lasa niciun film gras.


 
Deodorant stick JÓse - u  deodorant delicat, dar eficient timp de 24 H ! Formula inovatoare ajuta la mentinerea mirosului corpului sub control pe parcursul intregii zile, datorita formulei antibacteriene.
Formula Trio-Moleculara este prezenta si aici pentru pielea perfect curata si moale. Nu contine parabeni, aluminiu, alcool, coloranti, nu lasa urme pe haine!Potrivit pentru pielea sensibila. Are o aroma delicata a parfumului JÓse
Toate produsele EISENBERG PARIS le gasiti exclusiv la parfumeriile DOUGLAS sau puteti comanda online de pe site.

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Poti sa ne spui si cam care este pretul produselor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona, nu stiu sa spun exact, vezi pe site-ul Douglas. multumesc

      Ștergere
  2. Deodorantul ma tenteaza si pe mine, il voi cauta prin Douglas ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiam nimic de aceasta marca pana acum. Chiar si numele imi era necunoscut! Acum am ceva mai multe cunostinte

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu stiam acest brannd dar imi place ce vad aici la tine!

    RăspundețiȘtergere