Embryolisse, brandul de skincare cult se lanseaza in Romania!

15:06:00

                                                   Trebuie sa va dau o veste minunata!!!
Debutul lui 2017 prilejuieste lansarea in Romania a unui brand de skincare care de peste jumatate de secol este sinonim cu excelenta, inovatia tehnologica si calitatea incontestabila a formularii: Embryolisse. Distribuit atat in department-store-urile internationale si in boutique-urile de lux, cat si in reputate lanturi farmaceutice, Embryolisse intra incepand cu acest an in portofoliul Optima Derma Line, unul dintre cei mai importanti furnizori din arealul dermato-cosmetic si farma.

Povestea Embryolisse incepe in anul 1950, odata cu crearea legendarei creme fluide Lait-Crème Concentre de catre un medic dermatolog specializat in tratarea afectiunilor cutanate severe. Bazandu-si cercetarile pe o cazuistica vasta si pe rezultatele excelente inregistrate in spitalul parizian devenit un adevarat “templu al sperantei” pentru pacientii cu boli de piele dintre cele mai dificile, medicul dermatolog a conceput o crema unica si pretioasa prin calitatea materiilor prime, menite sa ofere o ameliorare spectaculara a conditiei si a texturii pielii. 
 
Mai mult decat atat, Lait-Crème Concentre s-a aliniat in perioada cu pricina unei filosofii estetice si spirituale aparte, ce avea sa devina ulterior, firul conductor al miraculoaselor produse inspirate de actul medical si perfectionate prin prisma ultimelor tehnologii cosmetice: eficacitate mare si instant, puternica actiune reconstructiva si redinamizanta, o afinitate perfecta cu epiderma si o tolerabilitate neegalata pana in prezent de niciun alt produs. 
 
Fiecare persoana care descopera universul frumusetii Embryolisse revine pentru cel putin un produs fara de care nu isi poate concepe ritualul zilnic, iar de-a lungul anilor, cateva formule nu doar au reusit sa scrie istorie ci sa se si mentina in topul preferintelor clientilor: Soin Lissant Contour des Yeux – crema anti-aging pentru conturul ochilor, imbogatita cu acid hialuronic si vitamine, Voile Illuminateur de Teint – BB Cream-ul care confera tenului un aspect luminos si uniform, atenuand liniile fine si estompand porii, Soin Correcteur de Teint – un CC Cream cu pigmenti minerali auto-ajustabili pentru toate nuantele de ten, Emulsion Hydra-Mat – secretul unui ten catifelat si perfect mat intreaga zi, Lotion Micellaire – solutia pentru curatarea tenului cu extracte calmante si tonifiante de albastrele, musetel si hamamelis, Baume Apres Rasage – lotiunea dupa ras pe baza de aloe vera, acid hialuronic, proteine din soia si antioxidanti, Hydra-Masque – masca hidratanta cu uleiuri vegetale naturale si vitamine pentru un ten tonifiat, proaspat si stralucitor.
Embryolisse este distribuit in Romania exclusiv de Optima Derma Line, produsele fiind disponibile in magazinul online www.optimashop.ro
 
Undeva in lume, la fiecare 60 de secunde este cumparat un produs Embryolisse!

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Nu am auzit de acest brand, dar acum sunt curioasa si vreau sa il incerc. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit de btandul Embryolisse, insa am intrat pe site si am gasit produse SVR - o veche pasiune de-a mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am auzit de acest brand insa par produse de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am auzit până acum de Embryolisse și afirmația de la urmă chiar m-a făcut curioasă să aflu mai multe despre acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit si eu Lait Creme Concentre acum cativa ani, a fost ok, dar s-a cam dus hype-ul de acum cativa ani pentru produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit de acest brand pana acum... produsele par de calitate, sper totusi ca pretul sa fie acceptabil sa le putem incercaa si noi muritorii de rand :)

    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu ai încercat produsele? Nu mi-a fost foarte clar. Acum sunt curioasa sa testez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Thanks for sharing these products :)kisses

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ai fàcut foarte curioasa! Observ ca au foarte multe produse, de la BB cream, apa micelara si masca hidratanta. Am intrat pe site si chiar m-au impresionat placut! Trebuie sa ma decid cu care produs sa incep!

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesante produse. Nu am mai auzit de acestea pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu stiam de produsele lor pana acum.De asta imi plac mie blogurile, mereu aflu ceva nou!Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  12. Este prima data cand aflu despre brandul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  13. N-am incercat nimic Embryilisse, dar sper sa am ocazia curand :D

    RăspundețiȘtergere
  14. interesant, eu chiar nu stiam nimic de ei!

    RăspundețiȘtergere