#AvonMark #AvonTrue

08:55:00

AVON, brandul numărul 1 pe piața de produse de machiaj din România*, a lansat luni, 23 ianuarie, două noi branduri de machiaj, mark. și AVON True. Evenimentul local de lansare a noilor colecții s-a desfășurat în paralel cu cel global, organizat în New York City.
Colecția AVON True complimentează frumusețea naturală a femeilor și se bazează pe formule hrănitoare și rezistente, iar mark. este o colecție dedicată pasiunii pentru frumusețe, care le inspiră pe femei să experimenteze și să se exprime creativ prin intermediul machiajului. În noua colecție mark. puteți descoperi peste 200 de produse de machiaj, o paletă bogată de nuanțe intense și o mulțime de texturi noi, care au la bază tehnologia dezvoltată de o echipă de peste 50 de oameni de știință și experți în beauty.

 
Gama noastră de machiaj se înnoiește cu două branduri speciale, care definesc două laturi diferite ale femeii AVON. Noi credem că acestea formează un întreg pentru că în orice femeie AVON se găsește și o femeie True, și o femeie mark. Aceasta este în același timp discretă și memorabilă, puternică și suavă, naturală și experimentală”, a declarat Stela Toderașcu, Marketing Manager AVON România și Moldova.
„Prin aceste lansări reiterăm promisiunea față de frumusețe, alături de AVON True, și ne angajăm să oferim în continuare inspirație pentru pasiunile milioanelor de femei care ne aleg produsele în fiecare zi. Vom face asta împreună cu mark., un brand care înseamnă inovație, creativitate și explozie de culoare, dar și împreună cu INNA, care ni s-a alăturat în calitate de ambasadoare mark.”, a adăugat Stela Toderașcu.
La evenimentul de lansare, INNA - imaginea mark. - a vorbit despre noua colaborare. „Sunt încântată să mă alătur echipei AVON. E un brand cu care mă identific pe deplin, care inspiră milioane de femei din toată lumea, le ajută să devină și să se simtă mai curajoase, mai îndrăznețe și mai independente. Atunci
când te regăsești atât de mult în valorile și viziunea unui brand, acesta devine unul dintre preferatele tale. Așa s-a întâmplat și în cazul meu cu AVON”, a declarat INNA, imaginea mark..
Produsele celor două noi branduri AVON vor fi disponibile începând cu 2 martie pe www.avon.ro.





You Might Also Like

11 comentarii

  1. Adevarul e ca AVON intr-adevar e cel mai mare, are si produse destinate barbatilor. Dar referitor la acest articol sunt misto toate produsele.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar arata foarte bine noile produse ;;) si e tare interesanta si colaborarea cu Inna ;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca sunt fana a rujurilor Avon, mi se par foarte bune la un pret excelent, si mereu le prind la oferta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da abia astept sa apara, sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am fost nicioadă o fană Avon, dar e frumos că realizează astfel de evenimente.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-au placut super mult rujurile mark. si concealer-ul True, le-am testat la eveniment, nu m-am putut abtine :D
    Am vazut si niste blush-uri crema prin catalog, abia astept sa apara :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ani de zile am folosit produse de la avon, foarte bune. De vreo 3 ani nu am mai avut prin preajma un reprezentant dar chiar azi am gasit un catalog si m-am uitta pe el. Sunt cateva produse care mi-au atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Abia astept sa incerc si eu cateva produse, arata interesant, mai ales rujurile <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac produsele Avon iar raportul calitate pret este unul foarte bun. Multumim pt noutati!

    RăspundețiȘtergere