Acqua di Parma - oficial si in Romania

14:49:00

În ultima sută de ani, Acqua di Parma a fost un etalon pe piața produselor de lux.
A luat naștere în 1916, iar parfumul său reprezentativ, COLONIA, a devenit sursa de inspirație a întregului brand, ajutând la modelarea valorilor sale – calitate, măiestrie, eleganță și atenție la detalii.


Designul clasic, destinat să aibă succes în orice epocă, a devenit o emblemă în universul eleganței masculine și a fost îmbogățit prin creații pentru femei, pentru stiluri de viață sau pentru decorarea spațiului intim al casei. 

Acqua di Parma exprimă un stil, un mod de a fi, o filosofie de viață înclinată spre luxul contemporan. De-a lungul anilor, gama de produse a fost extinsă, astfel apărând Colecția Barbiere (produse și accesorii de bărbierit), Le Nobili (parfumuri feminine inspirate din cele mai nobile flori ale grădinilor din Italia), Blu Mediterraneo și Blu Mediterraneo Italian Resort (parfumuri și produse cosmetice inspirate de peisajele naturale exclusive ale Mediteranei); Home Fragrance (lumânări parfumate și sprayuri de cameră), Home Collection (prosoape și halate de baie) și Tournée Collection, Business and Weekend (accesorii din piele). Acqua di Parma furnizează produse celor mai frumoase și prestigioase hoteluri din lume, prin gama Luxury Hotel Line, care însumează stilul inimitabil al Colonia. Începând din mai 2008, Acqua di Parma a pătruns în lumea spa-urilor de lux, prin Blu Mediterraneo SPA, deschise în exclusivistul Yacht Club Costa Smeralda din Porto Cervo, în Palatul Gritti din Veneția și în Villa Feltrinelli, o reședință aristocratică de pe malurile lacului Garda. Acqua di Parma are sediul central în Milano. Toate produsele sale sunt realizate exclusiv în Italia și distribuite în Europa, Asia și SUA. Din 2001, Acqua di Parma face parte din Grupul LVMH


Acqua di Parma
ne introduce în universul său feminin prin creații inspirate din grădinile nobile ale Italiei, unde frumusețea este cultivata in intreaga sa puritate.
 
UNIVERSUL LE NOBILI
este interpretat de către Acqua di Parma prin florile sale cele mai importante și emblematice.
Fiecare creație beneficiază de varietăți florale și prestigiu, pentru a obține esențe care cuceresc prin șarm și eleganță.
 
STILUL ITALIAN.
Măiestria artizanilor este prezentă până în cele mai mici detalii.
Colecția Le Nobili rămâne fidelă liniei de design reprezentativ pentru Acqua di Parma și păstrează valorile moștenite.

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Nici nu vreau sa-mi imaginez cat de bine miros produsele acestea! Eu am o pasiune pentru parfumurile florale, imi plac foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. miros adorabil, am avut mi de mult unparfumel!

    RăspundețiȘtergere
  3. ambalajul arata de vis! ma intreb cum or fi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca miroase genial, si mi-ar placea cu siguranta, mai ales ca ador parfumurile florale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa descriere, pare a fi pe gustul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am o pasiune pentru parfumurile italienesti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mirosul cu siguranța e genial. Am o pasiune cateva luni pentru parcurile florale. Am descoperit ca acest gen de arome ma caracterizează cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata bine si cred ca si miros bine. Oare o fi la fel de ok?

    RăspundețiȘtergere