Yves Rocher / Beauty News

14:30:00

Dragile mele, Yves Rocher lanseaza cateva noutati interesante la sfarsitul acestui an. Se apropie sarbatorile si sigur puteti sa alegeti multe cadouri de la Yves Rocher si de ce nu, sa va rasfatati si voi cu produse din inima naturii.


  Elixir Jeunesse – Serul elixir cu dubla actiune anti-imbatranirea tenului: Reparare + Protectie antipoluare


 

Apa de parfum Accord Chic, ce completeaza gama Secrets d’Essences – un parfum oriental, floral, cu note condimentate, in contrast perfect, sofisticat si misterios in acelasi timp
 Pudra exfolianta pentru prepararea gomajului, ce asociaza 7 ingrediente 100% de origine naturala, cu dozare adaptata fiecarui tip de ten, intr-o textura 100% naturala.
 Ingrijirea mainilor – Secretul frumusetii mainilor cu produse de ingrijire pe baza de arnica bio, pentru a le oferi protectie, delicatete, senzatie de confort.  

Inovatii MAKE UP Yves Rocher  -  fondul de ten nutritiv imbogatit cu uleiul din 1000 de trandafiri, cu proprietati regeneratoare, pudra pulbere pentru luminozitate si aspect natural, fardurile de obraz in culorile naturii si 45 de farduri de pleoape noi, in nuante ultra-pigmentate, pentru a crea o infinitate de look-uri 




Demachiantele PUR BLEUET – Secretul demachierii delicate, pe baza de albastrele bio, pentru ca si ochii merita tot ce-i mai bun in materie de ingrijire
Cadourile de Craciun mi se par foarte inspirate si deja imi imaginez mirosul luminarii langa brad. Imi plac mult si noutatile de machiaj,dar si parfumul . Voua ce va face cu ochiul?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Parfumul Accord Chic imi place tare mult, l-am mirosit deja. Acuma sunt curioasa de noile arome din colectia limitata de Craciun, cea cu clementine si mie imi face cu ochiul. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. kisses

    RăspundețiȘtergere