PhytoElixir

14:05:00

Te confrunti cu un par foarte uscat?
Expert al tratamentelor pentru ingrijirea parului, Laboratoarele Phytosolba utilizeaza cele mai eficiente ingrediente active din plante pentru a crea formule inovative puternic concentrate care mentin parul frumos si sanatos. Parul foarte uscat este poros si sufera de dezechilibre la nivel molecular, toate acestea fiind cauzate de o deficienta semnificativa la nivel de lipide.


Solutia ideala a Laboratoarelor Phytosolba pentru obtinerea unui par hranit si restabilirea nivelului de lipide la nivelul firului de par este gama PHYTOELIXIR.

PHYTOELIXIR combina doua ingrediente active foarte nutritive: - ceara esentiala din floare de Narcisa, care penetreaza fibra capilara si o hraneste intensiv, pentru un efect de par matasos; - ulei de Macadamia, un element foarte nutritiv, incapsulat in cronosfere, care sunt eliberate in timp. Acestea au un efect intensiv de restabilire a concentratiei de lipide esentiale din firul de par si ofera protectie de lunga durata. Formula f`ara sulfati revitalizeaza parul f`ar a-l incarca. Transformarea este imediata si pe termen indelungat: parul este usor de coafat si foarte matasos la atingere. Confera stralucire si suplete intensa.
Phytoelixir sampon si Phytoelixir Masca - secretul nostru pentru un par stralucitor, hranit in profunzime si catifelat!
 

Produsele Phyto sun disponibile in farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro .

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Tentante, dar parului meu care face din cand in cand matreata, nu ii priesc orice samponane!!
    iN SCHIMB , MASCA pare foarte ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut ocazia sa incerc produsele Phyto in varianta travel size, mi-au placut samponul si balsamul. E chiar tentanta acea masca, eu am parul uscat si rebel!

    RăspundețiȘtergere