Elizabeth Arden week / UNTOLD Absolu Eau de parfum

20:10:00

            Astazi vorbim despre parfum... un parfum luxuriant, un omagiu femeii moderne .
                                                         UNTOLD ABSOLU

Acest parfum a  fost conceput pentru a incorpora multiple fatete ale femeii moderne.In timp ce unele aspecte sunt evidentiate la suprafata, altele raman ascunse, doar pentru a fi dezvaluite sau descoperite in timp...


Calatoria parfumului se deschide cu piper roz fuzionat cu bergamota, expunand optimismul vibrant in timp ce accente de pere cu coacaze evoca modul imprevizibil. Feminitatea rafinata este revelata cu petale de Gardenia delicata cu Jasomia egipteana. Aura misterioasa este detectata prin soapta Paciuli, Mosc si Santal

                                    Nu uitati, saptamana Elizabeth Arden  continua!

Fie ca a creat produse miraculoase de ingrijiresau cosmetice,parfumuri, fie ca conceput ideea de frumusete totala, ELizaveth ARden ramane, de-a lungul timpului, figura legendara a inovatiei care si-a transformat produsele  si conceptul intr-o destinatie miraculoasa, pentru cele mai sofisticate femei.
IN aceasta saptamana avem onoarea de a-l avea alaturi de noi pe Yves Hajjar, international makeup artist ELizabeth Arden.
Pe Yves Hajjar il puteti gasi in perioada 15-18 noiembrie, in intervalul orar 12;00-20;00 in urmatoarele locatii




You Might Also Like

3 comentarii

  1. Lovely post dear! Have a great weekend! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Eram si eu tentata sa-mi iau acest parfum. Am folosit in scshimb alte parfumuri de la Elizabeth Arden, mi-a placus foarte mult Fifth Avenue.

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-ar placea sa-i simt aroma, drept sa-ti spun!

    RăspundețiȘtergere