Derma E Hydrating Night Cream review

10:16:00

Dragile mele, astazi vreau sa va povestesc despre ultima mea descoperire - Derma E Hydrating Night Cream with Hyaluronic acid
Cate creme nu folosim, cate nu incercam.. De toate oare suntem multumite? Bine, de aceasta crema chiar cred ca majoritatea dintre voi veti fi multumite, ba chiar va veti indragosti de ea.
Daca la prima vedere pare o crema hidratanta oarecare, nu e deloc asa. M-au convins si sute de review-uri pozitive si faptul ca o multime de femei au numai lucruri bune de spus despre acest produs.
Haideti sa vedem impreuna despre ce vorba.


Din descrierea oficiala reiese ca aceasta crema  este
- puternic hidratanta si hranitoare
- creste fermitatea pielii si elasticitatea
- reduce liniile fine
- contine antioxidanti ca vitaminele C, A, E , pro-vitamina B5 si acid hialuronic
- 100% produs vegan
- fara parabeni, uleiuri minerale, lanolina . Este un produs natural!
- premiata  cu The Best of Natural Beauty Award 2013
- produsa in USA
Suna foarte bine! Asa am zis si eu, dar acum pot si sa confirm .
Este destul de greu sa-mi gasesc o crema de noapte potrivita, mai ales pe placul tenului meu. Nu imi plac creme grase sau care intra greu in piele si inca dimineata mai simt pelicula pe fata. Dar si cand nu vezi nici macar un mic rezultat, o promisiune indeplinita de la un produs, asta inseamna timp si banii irositi.
De ce va scriu despre aceasta crema? Pentru ca imi place si v-o recomand cu mare drag!

Nu o sa scriu despre ambalaj, nu e deloc important. Pentru mine e important ca un produs macar un pic sa-si respecte promisiunile si ca tenul meu sa fie multumit.
Crema este recomandata pentru un ten uscat, desi exista o multime de pareri ca functioneaza perfect si pe ten gras. Eu am ten mixt si mi se potriveste perfect.
Crema este absorbita in totalitate dupa aplicare si nu lasa deloc reziduri uleioase pe piele. Pentru ca are o textura destul de lejera . Fara miros! Prin urmare, nu blocheaza porii, iar tenul devine catifelat si fin.  Sunt sigura ca toate ingredientele aduc aportul benefic asupra tenului in timp.

Daca va doriti o crema eficienta, placuta si naturala, acest produs se incadreaza in aceasta categorie.
Vreau sa mentionez ca DERMA E are mai multe game pentru diferite nevoi ale tenului, toate produse le gasiti AICI, iar crema despre care v-am povestit AICI



You Might Also Like

4 comentarii

  1. Mereu am vrut sa incerc produsele Derma E pentru ca am tot citit laude la adresa cremelor, insa pana acum am tot uitat. Cand termin produsele ce le am, o sa o iau in considerare :)
    Ma bucur ca ai scris despre ea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Great review...thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am testat-o pe cea pentru ochi, va spun luni despre ea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. o sa incerc si eu DermaE, imi trebuie o crema de noapte!

    RăspundețiȘtergere