Christmas with KIEHL'S

09:44:00

Una dintre valorile brandului Kiehl’s este sa sustina comunitatea artistica si astfel in fiecare an colectiile de Craciun sunt dezvoltate impreuna cu artisti. Anul acesta editia limitata de Craciun a fost devzoltata in colaborare cu Jeremyville.


Jeremyville este un artist grafic şi designer australian, diplomat în arhitectură la Universitatea din Sydney, care locuieşte în Brooklyn, New York. Operele sale au fost expuse la Andy Warhol Museum din Pittsburg, muzeul Colette din Paris, muzeul Madre din Napoli şi în multe alte colecţii private din întreaga lume. Este co-fondantorul studioului Jeremyville şi a avut colaborări cu mărci de renume precum Disney, Converse, Swatch, Mercedez-Benz, Adidas, Volksvagen şi altele.


Anul acesta Colecţia de sărbători Kiehl’s dezvoltată împreună cu celebrul artist ilustrează o serie de imagini vesele în spiritul sărbătorilor de iarnă. Festiva şi încântătoare imagine centrală a colecţiei Kiehl’s x Jeremyville este inspirată de unul dintre cele mai emblematice obiective turistice din New York – Central Park. Decorul clasic al parcului newyorkez a fost reimaginat de artist, acesta creând o nouă lume cu oameni de zăpadă fericiţi, patinatori zâmbitori şi stele strălucitoare care transmit căldura şi energia pozitivă a sărbătorilor. Astfel, fiecare produs Kiehl’s reprezintă cadoul perfect pentru a îi încânta pe cei dragi în sezonul sărbătorilor.
Colecţia Kiehl’s x Jeremyville conţine şi seturi cadou ce pot fi personalizate în funcţie de preferinţele fiecărui client. În plus, un serviciu de împachetare a cadourilor în cutii speciale sub semnătura Jeremyville este disponibil în toate magazinele Kiehl’s în perioada sărbătorilor.





You Might Also Like

6 comentarii

  1. Guau que maravilla, yo utilizo los productos de kiehls
    Un besazo
    http://meryofstyle.blogspot.com.es/

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. целую)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super, mi-a palcut experienta, azi apare si articolul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca se apropie Craciunul sunt in cautare de cadouri (Ca toata lumea) si ma bucur sa-mi gasesc inspiratia aici :D

    RăspundețiȘtergere
  5. cata veselie, ce bine arata, au hainute de sarbatori!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce ambalaje frumoase, nici ca s-ar putea un cadou mai potrivit

    RăspundețiȘtergere