Recomandare film / Acccountant: Cifre periculoase

18:25:00

                                                      Va recomand din suflet un film foarte bun !
Ben Affleck, laureat al premiului Oscar (Argo, Batman vs. Superman: Zorii dreptății), joacă rolul principal în „The Accountant: Cifre periculoase”, în regia lui Gavin O’Connor (Miracolul, Mândrie și glorie, Războinicul).
Christian Wolff (Affleck) este un matematician care se înțelege mai bine cu cifrele decât cu oamenii. Având drept acoperire biroul său de contabil autorizat dintr-un micuț orășel, Wolff ține contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume. În momentul în care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui, Christian acceptă oferta unui client legitim: o companie de robotică de ultimă generație, unde un funcționar economic (Anna Kendrick) a descoperit o discrepanță în bilanț în valoare de milioane de dolari. Dar pe măsură ce acesta dezleagă falsurile din registre, tot mai multe persoane încep să moară.
Din distribuția „The Accountant: Cifre periculoase” mai fac parte Anna Kendrick (Sus, în aer, filmele Pitch Perfect), J.K. Simmons, laureat al premiilor Oscar (Whiplash, filmele Omul-păianjen), Jon Bernthal (Furia: Eroi anonimi, Lupul de pe Wall Street), Jean Smart (serialele Fargo, 24 de ore), Cynthia Addai-Robinson (Star Trek În Întuneric), Jeffrey Tambor (serialul Transparent, filmele Marea mahmureală) și John Lithgow, de două ori nominalizat la premiile Oscar (Vorbe de alint, Lumea văzută de Garp).
O’Connor s-a ocupat de regia filmului, în timp ce scenariul a fost scris de Bill Dubuque (Judecătorul). Pelicula a fost produsă de Mark Williams și Lynette Howell Taylor, producătorii executivi fiind O’Connor, Jamie Patricof și Marty Ewing. 
 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. multumim de recomandare, Stella draga!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesting post...thx for sharing! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am vazut, multumim de recomandare. :)
    Sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost ieri la Fata din tren si l-am remarcat si pe acesta, pare foarte interesant, l-am pus pe lista ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere