Coffeshop Company, cafea cu gust vienez

18:27:00

Coffeshop Company este prima franciza a brandului austriac deschisa in Romania, o retea de cafenele prezenta in 23 de tari cu peste 300 de cafenele.

Aflata in zona Dorobanti [ strada Putul lui Zamfir], cafeneaua este un loc perfect pentru a lua mic dejun chiar dimineata foarte devreme[ ce rar gasesti in Bucuresti], o gustare la pranz sau cina, o cafea buna sau alte zeci de sortimente de bunatati.



Iubesc Viena si mi-ar placea sa ajung acolo mai des, dar acum pot simti atmosfera vieneza in acest loc minunat.
Un loc primitor,o terasa superba si incalzita, atmosfera linistita cu vedere la bulevard. M-am reintors aici deja de mai multe ori pentru cu imi place cu adevarat.

Compania foloseste exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, au fost selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice, sunt ideale pentru o prajire comuna, blanda, in cuptoare clasice, pentru a oferi o explozie de arome.


Pentru ca o cafea memorabila e mai mult decat o cafea. E un blend, un amestec, unde temperatura de prajire, tara de provenienta, “le terroir” (solul si calitatile solului) conteaza la fel de mult ca modul in care e preparata si servita.


Asa cum cupajele de vin se lasa influentate de soiuri, regiuni, provenienta si la CoffeeShop vei intelege ca atunci cand vei alege o cafea vei alege, de fapt, o poveste, o calatorie, un itinerariu si vei dori sa mai stai pentru ca o data ce ai intrat vei dori sa revii, pentru ca aici poti sa calatoresti fara sa parasesti orasul.
             Va recomand cu drag aceasta noua destinatie de relaxare cu gust vienez! 
Facebook: Coffeeshop Instagram:  coffeeshop_company_bucharest
ADRESA: Strada Putul Lui Zamfir, Nr. 2
Program LUNI – VINERI: 07:30 – 23:00
Weekend: 08:00 – 22:30


You Might Also Like

4 comentarii

  1. in Budapesta am incercat aceasta cafenea, chiar mi-a placut :)


    Saci
    ChocolateFashionCoffee

    RăspundețiȘtergere
  2. Totul arata foarte apetisant, sper sa am timp sa il incerc curand! Mi-ar placea oarte mult sa pot lua micul dejun inainte sa merg la serivici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar este greu de gasit o cafenea unde sa iei micul dejun dimineata devreme. Este foarte cocheta, multumim pentru recomandare ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere