Parusan, cea mai simpla solutie pentru un par bogat si sanatos!

19:26:00

In timp ce prima luna de toamna ne incanta cu melancolia si mangaierea sa, noi, femeile, suntem preocupate de noile trenduri ale sezonului toamna-iarna. Vitrinele ne surad pe toate stradutele, iar ideea unor noi outfit-uri ne face mai usoara tranzitia de la vara la toamna, pregatindu-ne pentru un final de an plin de reusite. Noul sezon nu trebuie sa ne ia prin surprindere, noi tinute pentru evenimente, noi haine pentru zilele mohorate si noi perechi de pantofi pentru a cuceri lumea. Nu trebuie, insa, sa uitam de cel mai important accesoriu din acest sezon: un par sanatos, plin de vitalitate si puternic pentru a rezista propriei noastre imaginatii, fara limite. De-abia asteptam sa ne jucam cu paleta generoasa de culori precum auriu, aramiu, choco au lait sau rosu pasional, insa dupa vara, parul este deja mult mai fragil, uscat, subtiat, degradat, iar sezonul rece si perioada aglomerata si stresanta care ne asteapta, vor accentua starea precara a firelor de par. 
 
Must have-ul noului sezon: parul puternic, stralucitor si sanatos

Gama Parusan pentru femei – Sampon Stimulator si Tonic Energizant - este tendinta noului sezon in materie de health&beauty. Produsele revolutionare din gama Parusan contin substanta activa „AnaGain™, ce are la baza extractul din lastari de mazare, premiata la nivel international pentru succesul dovedit in prevenirea caderii parului, stimularea cresterii firelor noi de par si in combaterea imbatranirii acestuia. In cadrul testelor clinice complexe pe un esantion reprezentativ din randul femeilor, s-a observat ca, dupa o durata a tratamentului de numai trei luni, gama Parusan previne semnificativ caderea parului si ajuta la accelerarea cresterii numarului de foliculi de fire de par in cadrul fazei active (anagene) de crestere, rezultat ce influenteaza direct indesirea parului.
Parusan, aliatul parului tau in fiecare zi
Parusan - formula premium, unica, completa de ingrijire a parului destinata femeilor, are la baza numai ingrediente de calitate superioara: biotina, L-arginina si vitamina E, ce asigura in mod direct aprovizionarea cu substante nutrive concentrate la nivelul scalpului si a radacinii firului de par. Destinat parului rar si in cazul pierderii difuze a parului, Parusan - Sampon Stimulator si Tonic Energizant – actioneaza in 3 directii simultan:
 
  • Stimuleaza circulatia la nivelul scalpului

  • Favorizeaza hranirea pielii capului cu substante nutritive

  • Reduce caderea parului si accelereaza faza de crestere a parului

In medie, peste 30% dintre femei sunt afectate de caderea parului, desi cauzele difera de la caz la caz: stresul cotidian, provocarile de zi cu zi, sau sarcina. Gama Parusan este tratamentul care ajuta la contracararea acestor factori agresivi, prevenind caderea parului si intarind firul de par de la radacina si pana la varfuri, pentru un par puternic si sanatos.

PARUSAN® Sampon Stimulator
Utilizare: Se aplica pe scalp si se lasa sa actioneze asupra pielii capului timp de 2 – 3 minute, apoi se clateste cu o cantitate mare de apa. Pentru utilizare zilnica.
PARUSAN® Tonic Energizant
Utilizare: Se aplica usor, dupa spalarea parului, prin masarea pielii capului. Nu se clateste, se lasa sa se usuce, iar parul poate fi coafat in mod obisnuit. Pentru o formula completa, se foloseste impreuna cu Parusan Sampon Stimulator.

You Might Also Like

4 comentarii

  1. N-am avut ocazia sa folosesc aceste produse, dar solutia cea mai buna pentru ingrijirea parului meu este uleiul de argan, chiar ieri mi-am luat un sampon si un balsam cu ulei de argan. :)
    Sa ai un weekend fabulos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru review, nu l-am incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Lovely post dear! Have a great weekend! kisses

    RăspundețiȘtergere