LÓreal Paris / Beauty News

12:56:00

Dragilor, LÓreal Paris a lansat noutatile de toamna ! Urmariti va rog pagina mea de Instragram, unde in timp real puteti vedea toate noutatile.
Din noutatile acestei toamne fac parte


Fond de ten compact Accord Parfait Genius [ pe care nu l-am incercat inca ], dar din descrierea oficiala am inteles ca este un fdt compact 4 in 1 . Promite uniformizarea tenului, netezirea, finisarea si estomparea intr-un singur gest.
Accord Parfait Highlight - alta noutate, un produs multifunctional 3 in 1 : baza de machiaj, intensificator si iluminator.Textura usoara ce ofera iluminare subtila tenului.
Colectia Color Riche Gold Obsession cuprinde noile rujuri si lacuri de unghii
La capitolul buze a aparut inca ceva tare dragut  Infaillible Sexy Balm - un balsam gel hidratant pentru buze sexy, ofera hidratare intensa timp de 12H, disponibil in 4 nuante semi-transparente si 4 in nuante vibrante.
Si o mascara False Lash Sculpt - un produs de sculptare a genelor . Ofera definire, alungire si volum extrem.
Acum ca v-am prezentat toate noutatile, vreau si sa va arat ce am inceput sa folosesc.
M-a impresionat foarte mult noua mascara False Lash Sculpt . Ca de fiecare data, LÓreal reuseste sa creieze mascara de vis . De ce spun asta? Pentru ca intradevar reuseste sa faca tot ce promite- alungeste, curbeaza si ofera mult volum. Imi place mult!
Rujul Gold Obsession[ nuanta rose gold]- un ruj hidratant cu o culoare foarte frumoasa de roz cu irizatii aurii, perfect purtabil atat de zi cat si de seara.
Sexy Balm [ 202 adventure]- un balsam de buze extrem de hidratant, dar si cu o nuanta extrema, indrazneata. Chiar daca nuanta este destul de puternica, imi place cum se aseaza pe buze . Rezista mult si buzele sunt foarte mult timp moi si hidratate.

                                                         Ati incercati ceva din noutatile astea?

You Might Also Like

5 comentarii