Caudalie Resveratrol

17:37:00

Sub indrumarea stiintifica a doctorului Davin Sinclair si a echipei sale de la Harvard Medical School s-au efectuat cercetari care au demonstrat sinergia dintre cele doua ingrediente active: resveratrolul obtinut din lastari de vita de vie si acidul hialuronic micronizat. Aceasta combinatie unica de texturi senzoriale si ingrediente cosmetice a dus la un efect de regenerare al pielii, conferind fermitate si lifting imediat. 
 


Gama RESVERATROL [LIFT] confera prospetime, senzorialitate si feminitate prin complexul de ingrediente vegetale alcatuit din infuzie de musetel, apa de lavanda, cimbru, salvie si menta proaspata .


RESVERATROL [LIFT] Soft Lifting Face Cream

Prin formula sa bogata in Resveratrol 500, acid hialuronic si peptide, aceasta crema cu textura delicata si lejera hraneste intensiv, netezeste ridurile si redensifica pielea intr-un singur pas. Tenul va avea un aspect mult mai tânar, ferm si matifiat.
Pielea devine mai ferma cu pana la 91%.
 
RESVERATROL[ LIFT] Eye Lifting

Expertul in liftingul zonei ochilor

Ideal chiar si pentru ochii sensibili, acest balsam estompeaza ridurile si reduce pungile, conferind fermitate si lifting. Privirea devine mai luminoasa, iar aspectul din jurul ochilor este vizibil intinerit.
 
Pungile de sub ochi sunt reduse cu pana la 80%



RESVERATROL [LIFT] Face Lifting Moisturizer SPF20

Un fluid hidratant destinat tututor tipurilor de ten, cu protectie SPF 20 si textura non-grasa, netezeste ridurile si redensifica pielea intr-un singur pas. Tenul va avea un aspect radiant si ferm.
Conturul fetei este redefinit cu pana la 74%


RESVERATROL [LIFT] Night Infusion Cream

Restructurare de ultima generatie a pielii

Cu o formula speciala, compusa din acid hialuronic, ceramide si Resveratrol 500, aceasta crema ideala tuturor tipurilor de ten restructureaza pielea pe timpul noptii, netezind ridurile.
Dimineata tenul are un aspect intinerit si radiant, iar liniile fine si ridurile sunt estompate .
Pielea devine mai neteda cu pana la 90%

Produsele Caudalie sunt disponibile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro.

You Might Also Like

4 comentarii