FOLTENE Pharma Kit Tratament Impotriva Caderii Parului Pentru Femei 

17:21:00

Laboratoarele Foltène au creat doua game de produse, specifice pentru femei si barbati, care sa te ajute sa iti pastrezi sanatatea parului tau. Pentru ca suntem diferiti si problemele noastre sunt diferite.
La barbati, caderea parului este localizata, precoce (poate incepe la 20 de ani) si progresiva. Ea este agravata de excesul de sebum, matreata, stres, poluare.
 
La femei, caderea parului este difuza si sezoniera. Ea este agravata de dietele incorecte, tratamentele chimice (vopsit, permanent, etc), nastere, alaptare, stres.

In consecinta, Laboratoarele Foltène, dupa cercetari aprofundate a creat doua game de tratament si sampon impotriva caderii parului specializate pe actiuni diferite pentru femei si barbati
.

Tratament impotriva caderii parului pentru femei: Limiteaza caderea parului, stimuleaza cresterea naturala a acestuia si in acelasi timp hraneste si fortifica fibra capilara. Pe baza de Tricalgoxyl® si Complex de biominerale, tratamentul Foltene pentru femei stimuleaza cresterea parului si normalizeaza ciclul de viata al acestuia. Dupa numai o luna de tratament apar primele rezultate. Dupa 3 luni, testele au demonstrat cresterea semnificativa a procentului firelor de par cu 10.3% si diminuarea procentajului de fire cazute cu 10.2%.

 
Sampon impotriva caderii parului pentru femei: Formula este o sursa de energie si vitalitate pentru parul fin, subtiat si fragil. Ingredientul activ patentat de Foltene, Tricalgoxyl®, intareste firul de par si readuce echilibrul natural al scalpului. Extractul de Panax Ginseng furnizeaza parului energie, conferind stralucire si volum. Protejeaza scalpul si parul impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, care cauzeaza imbatranirea. Aceasta formula nu contine SLES, asigurand o actiune de curatare delicata, pastrand sanatatea parului fara a altera filmul protector natural al parului. Firul de par isi recastiga vitalitatea, volumul si stralucirea naturala.

Produsele Foltene Pharma sunt disponibile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Really interesting post...thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. parul meu se cam resimte dupa vara asta fierbinte si dupa nenumarate vopsiri, as avea nevoie!

    RăspundețiȘtergere