Back to SevenSins.ro / Autumn Collection

17:08:00

Sezonul de toamna inseamna un nou inceput, fie ca este vorba despre scoala sau birou, dupa vacanta. Fiecare debut de sezon vine cu nevoia de a actualiza garderoba, iar SevenSins.ro propune ca in aceasta toamna sa incepem cu piesele de lenjerie intima. Cel mai mare magazin online de lenjerie intima din Romania, SevenSins propune piese feminine, din texturi fine precum satinul, dantela sau catifeaua.
 
Eterna arma secreta a femeilor cu o atitudine puternica, lenjeria intima SevenSins.ro este seducatoare, confortabila si foarte sexy. Fie ca vorbim despre seturi feminine din dantela sau satin, body-uri confortabile si incitante, corsete indraznete, halate delicate si misterioase sau costume tematice nonconformiste, piesele de lenjerie intima speciale ridica tonusul si le fac pe femei sa se simta mai atragatoare. Starea de bine pe care o imprima piesele purtate creeaza buna dispozitie, incredere in sine si le fac pe doamne si domnisoare sa depaseasca mai usor melancolia intoarcerii din vacanta.


Chiar daca au depasit anii de liceu sau facultate, femeile pastreaza nostalgia primelor zile de scoala, a reintalnirii cu colegii, a tinutelor si clipelor memorabile pe care le marcheaza.
Intoarcerea la scoala este acum inlocuita cu intoarcerea la birou, iar tinutele cu aer scolaresc sunt reinterpretate cu stil de catre femeile increzatoare. Vedetele sezonului, sutienele tip bralette pot fi purtate sub camasi albe, cu aer scolaresc, iar dresurile cu portjartier pot lua locul jambierelor, ca o demonstratie de personalitate si stil in tinutele de birou.


 

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Toate piesele astea sunt superbe.
    Pentru mine toamna din acest an a insemnat un alt inceput -- tocmai am inceput un job nou. :) N-a fost doar intoarcerea la birou dupa vacanta, ci un birou nou, loc de munca nou, companie noua, colegi de munca noi. Sia cum imi place sa gandesc noi outfituri pe care sa le port in urmatoarele zile la birou.
    Sa ai un weekend frumos draga Stela!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  2. tare frumoase, si ultimaaaa...superba!

    RăspundețiȘtergere