Sunt frumoasa!

09:43:00

De ce sunt frumosa?

Ce este adevarata frumusete a unei femei si ce este ea de fapt? De multe ori auzim expresia ''frumoasa femeie'' si de cele mai multe ori oamenii se refera la aspect. Dar majoritatea ar fi de acord ca nu numai aspectul defineste frumusetea.
La urma urmei, standardul frumusetii la o femeie nu inseamna numai fata si corp frumos, ci o combinatie intre trup si suflet, acel ceva care o face irezistibila...
Cred cu tarie ca orice femeie e frumoasa, la orice varsta, doar ca nu toate avem increderea in sine, un punct-cheie in definitia frumusetii. Va marturisesc ca nu intodeauna m-am simtit frumoasa si au fost perioade din viata cand chiar nu m-am simtit deloc. Acum, cu trecerea anilor, realizez ca totul a depins de mine, de puterea mea si increderea in mine. Da, m-am simtit frumoasa cand am fost mai puternica si m-am incurajat singura.
Îmi amintesc ca in copilarie, chiar si in adolescenta, eram foarte baietoasa. Mereu ma jucam cu baietii, ma urcam pe garduri, acoperisuri, ma jucam de-a razboiul (culmea, apoi am devenit medic militar si chiar am fost la razboi, am salvat multe vieti). Nu m-am jucat niciodata de-a „mama si tata”, eu cautam comori cu baietii si faceam tumbe.
Candva am fost o fetita.. ca apoi sa cresc si sa invat  ca fara ploiae ar fi greu sa te bucuri de soare, fara tristete nu as constiintiza ce e bucurie. Emotiile vietii sunt diferite, contrastul intre ele iti da aripi ca sa mergi mai departe spre visele tale....
Nu sufeream niciodata de lipsa baietilor, ba cam prin liceu comportamentul meu a inceput sa se schimbe, pentru ca aveam prea mare succes la baieti si imi aduc aminte ca intr-o zi am scos singura trusa de farduri a mamei si m-am fardat cu toate culorile posibile. Cred ca era un moment de mare admiratie de sine... Cred ca atunci m-am simtit frumoasa prima data.
Apoi au urmat tocurile mamei la petrecerile din liceu si fustele cu volane care erau la moda atunci. 
Peste ani m-am invatat sa-mi reamintesc in fiecare clipa de feminitatea mea, o forta imensa care imi imbunatateste starea de spirit. Am descoperit femeia frumoasa, increzatoare, care poate darui celor din jur razele sufletului ei. Azi pot spune da, sunt frumoasa!
 Am scris acest text pentru că frumusețea este un subiect de discuție inepuizabil mai ales pentru noi, femeile. Și care are atâtea fațete câte femei există... Dar dincolo de a fi un dat nativ, frumusețea este încredere și curajul de a învăța ceva nou. Despre toate acestea vorbește și filmulețul de mai jos din Tabăra de Frumusețe, realizat de revista Femeia. împreună cu Avon. #programdetransformare

You Might Also Like

13 comentarii

  1. Frumoasa initiativa, abia astept sa te vad in revista!!
    Esti o femeie foarte frumoasa si valoroasa, probabil ai trecut prin multe in viata si ti-ai cladit fericirea. Te admir! Te citesc cu mare drag!
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar esti frumoasa draga mea, si la trup si la suflet. Frumoasa initiativa! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti foarte frumoasa si te admir foarte mult! Pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos!!!
    http://trend-with-deea.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow!beautiful photos of you looking so stylish and pretty! kisses dear

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos ai scris! :)
    Nu stiam ca ai fost plecata si ai salvat vieti...ma bucur mult sa citesc asta! Sunt putini oameni pe care ii cunosc, chiar si mai de la distanta, care stiu ca au facut asta!
    Cat despre frumusete - si eu cred ca totul sta in puterea increderii in sine. De acolo pleaca totul, din mintea ta, cand iti spui dimineata: E o noua zi, sunt frumoasa, sunt puternica! Usor usor, cred ca incepi sa crezi asta din ce in ce mai mult, chiar daca incepi sa o faci pentru a te incuraja singura!
    Te pup, draga doamna Stella!

    RăspundețiȘtergere
  7. beautiful
    new post
    http://www.melodyjacob.com/2016/08/off-shoulder.html

    RăspundețiȘtergere
  8. O postare foarte frumoasa, si tu esti o femeie frumoasa Stela.

    RăspundețiȘtergere
  9. eu mai am o revista cu tine :)
    te pup!!!

    RăspundețiȘtergere