O piele transformata in 28 de zile!

21:53:00

                                                                               Dragilor,
                    KIEHL’S lansează campania “O piele transformată în 28 de zile” !
 
Încă de la crearea magazinelor Kiehl’s în 1851, acestea au fost concepute ca o farmacie, iar produsele vândute erau dezvoltate în strânsă legătură cu comunitatea ştiinţifică. Această moştenire farmaceutică, asociată cu ingrediente şi tehnologie modernă stau la baza preparatelor de astazi.



Angajamentul KIEHL’S presupune:
 
Produse de îngrijire a feţei şi a părului eficiente
Formule a căror eficienţă a fost demonstrată clinic şi care sunt sigure pentru pielea sensibilă
Consultaţii personalizate realizate de experţi
Eşantioane cadou la fiecare vizită în magazin
100% satisfacţie sau garanţia returnării banilor
Consultaţii Kiehl’s (Adriana şi Cristina sau Andreea şi George) vă aşteaptă în cele două magazine Kiehl’s Afi Cotroceni şi Kiehl’s Băneasa Shopping City pentru consultaţii personalizate şi gratuite ale tipului de ten.
La fiecare vizită în magazin beneficiaţi de 5 eşantioane cadou, care vă vor permite să alegeţi produsul Kiehl’s adaptat pielii dumneavoastră.



În centrul campaniei - un produs Kiehl’s emblematic – ULTRA FACIAL.


Formula Ultra Facial Moisturizer este favorita clienţilor noştri şi rămâne unul dintre cele mai căutate produse de-a lungul anilor. Este probabil cel mai versatil produs de hidratare al brandului Kiehl’s, datorită formulei sale unice şi faptului că este potrivit atât pentru pielea uscată, cât şi pentru cea normală şi mixtă.

Formulată cu Squalane — un ulei natural rafinat, derivat din măsline – Ultra Facial Moisturizer conferă pielii hidratare şi catifelare. Este de remarcat faptul că acest produs este atât de eficient încât a fost selecţionat pentru utilizarea în cadrul expediţiei “Everest 88”, prima ascensiune de succes fără suplimente de oxygen realizată pe faţada de Est a muntelui Everest.

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Uufff, cred ca ti-am spus ca nu am incercat nimic de la ei, trebuie sa fac ceva in sensul asta :)))), te pup si mi-e dor de tine <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Great review Stella...thx for sharing! kisses

    RăspundețiȘtergere
  3. Am tot spus sa merg la ei pentru aceste teste...sunt foarte curioasa cum se prezinta tenul meu!!!
    Merci de share! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. super, nu am incercat nimic de la ei, mi-ar placea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru idee! Chiar nu stiam de unde sa mai incerc niste creme, inca nu am gasit una cu care sa ma inteleg destul de bine pe termen lung.

    RăspundețiȘtergere