Caffe Ritazza/ Bucuresti Mall

08:31:00

Dragii mei, Bucuresti Mall s-a extins, s-au deschis multe magazine noi, dar si cafenele. O cafenea buna este binevenita intr-un spatiu mare de shopping, ca  o oaza de relaxare . Eu personal intodeauna ma relaxez dupa sau intre cumparaturi.

Caffe Ritazza ne-a invitat intr-o dupa amiaza insorita sa luam parte la un cooling party, unde am degustat diverse specialitati. O cafea buna, un capucino, frappe sau limonada? Da, aici gasiti diverse sortimentesi specialitati pentru toate gusturile- dulce, sărată, vanilată, cu alcool sau fără, simplă sau cu îngheţată....





 Caffé Ritazza este cea mai noua franciza de cafenele de pe piata si a deschis prima locatie in Plaza Romania. Businessul Caffé Ritazza a fost lansat in 1995, inspirat de cafenelele din nordul Italiei, si astazi este deja prezent cu peste 120 de unitati in 23 de tari. Caffé Ritazza se remarca prin designul sic si creativ de cum pasesti in locatie si te va trimite cu gandul ca te afli in cel mai cosmopolit oras. Conceptul arhitectural a fost realizat de un studio din Londra. Suprafata spatiul masoara 80 mp si se bucura de o terasa exterioara de 50 mp, Caffè Ritazza este un loc de intalnire pentru oameni fericiti care doresc sa scape de agitatia cotidiana si reprezinta un refugiu pentru cei “disperati” sa bea o cafea buna. Scopul celor de la Caffè Ritazza este simplu, sa ii multumesca si pe clientii cu cele mai rafinate gusturi, oferindu-le cafea si mancare proaspat preparata, intr-un spatiu unde servirea este eficienta si prietenosa. Cei de la Caffè Ritazza se bucura de propriul amestec de cafea, dar mai mult decat orice altceva se mandresc cu talentul si priceperea celor mai buni Barista, care au fost trainuiti in Anglia, iar drept urmare poti fi sigur de un gust fara compromisuri. Pe langa produsele pe baza de cafea, exista o variante de produse prin care poti consuma o portie sanatoasa de legume sau fructe, cum ar fi iaurturi si smoothie-uri in diverse combinatii. Inspirati de cultura gastronomica italiana, ofera, de asemenea, preparate delicioase, pregatite zilnic in bucataria Caffè Ritazza: sandwich-uri si salate. Incearca sa ofere mai mult clientilor, in fiecare zi, si fac acest lucru si prin gama variata de bauturi alcoolice pe care o au. Vei fi atras cu siguranta si de preturi, acestea fiind accesibile si confortabile. Design-ul urban al cafenelei, detaliile bine definite se completeaza perfect cu aroma cafelei si produsele delicioase oferind cea mai buna experienta.

You Might Also Like

5 comentarii