Beauty News / KIEHL'S

20:05:00

Dragile mele, ma bucur tare mult ca avem fabulosul brand Kiehl's in Romania. Daca nu ati incercat inca nimic, ce nu pot sa cred, aveti posibilitatea in magazine sa testati produsele, un consultant va face recomandarile necesare in functie de nevoile tenului.
Anul acesta KIEHL'S anunta o noua colaborare cu Muzeul National de Istorie al Statelor Unite - Smithsonian, colaborare prin care 11 noi produse sunt introduse in colectia medicala a muzeului.
                                                    Produse-legenda marca KIEHL'S

Deasemenea, vreau sa va recomand cateva produse esentiale pentru vara, produse de care o sa va indragostiti.




          Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate
Castigator al prestigiosului premiu Marie Claire Prix D’Excellence de la Beaute, aceasta formula inovatoare patrunde in cele mai profunde straturi de la suprafata epidermei pentru o piele mai proaspata, mai plina si cu un aspect mai tanar.
Este formulat cu o concentratie de 15% glicerina, serumul creste capacitatea pielii de a retine apa si ii imbunatateste sistemul protector. Glicerina este asociata cu un extract din Frunze de Shiso – un ingredient folosit in medicina chineza traditionala care sustine formarea in mod natural a acidului hyaluronic si impiedica degradarea pielii.
Studiile au demonstrat ca acest serum creste hidratarea pielii cu pana la 50% la 8 ore dupa aplicare.
Textura este una foarte lejera fiind deopotriva placuta pentru pielea normal si cea grasa.
In plus, poate fi folosita si pentru hidratarea zonei din jurul ochilor, crema fiind testata sub control dermatologic si reducand liniile fine din jurul ochilor.
Mai multe sfaturi despre cum poti folosi aceasta crema gasesti in comunicatul din atasament.
Pret: 229 lei


 
        Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 Mineral
Aliatul de incredere pentru zilele de vara, formulat cu un filtru mineral 100%, avand o textura usoara si delicata, fara efect albicios, mai adaptata pentru pielea sensibila sau cu tendinta acneica. Acest fluid usor colorat protejeaza impotriva razelor UVA si UVB, previne arsurile solare si imbatranirea premature a pielii. Imbogatit cu vitamina E, un puternic anti-oxidant, formula protejeaza impotriva radicalilor liberi.
Fara parfum – Fara parabeni – Fara filtre chimice.
        Pret: 189 lei
Nu ezitati sa intrati in magazinele KIEHLS din Baneasa Shopping Center si AFI Cotroceni, veti descoperi un univers al frumusetii fabulos!!! Fiti frumoase!

You Might Also Like

5 comentarii