#Saveyourskin / La Roche Posay

08:59:00

Acum o suta de ani in inalta societate a fost cultul pielii albe. Femeile si barbatii purtau palarii cu boruri largi, doamnele purtau umbrele de soare si manusi chiar vara. Rochiile erau cu mainicile lungi si chiar in sezoanele calde se purtau ciorapi.Totul pentru a proteja pielea de arsuri solare si bronz nedorit.
Dar, in anii 20, Coco Chanel a introdus moda pentru piele bronzata si situatia s-a schimbat dramatic. Au devenit foarte populare vacantele pe litoral si pielea bronzata a devenit un simbol al vietii bune.

Cu timpul, medicii din intreaga lume s-au alarmat si au atentionat omenirea, ca expunerea exagerata la soare si arsurile solare nu sunt bune pentru sanatate. A crescut numarul bolnavilor de cancer de piele si, in plus, s-a demonstrat ca razele soarelui cauzeaza fotoimbatranirea si accelereaza imbatranirea pielii.


Cred ca nimeni nu vrea sa imbatraneasca prematur si nici sa sufere de cancer de piele. Putem sa avem un bronz frumos si sanatos, doar cu cateva reguli simple.
V-am scris AICI despre campania La Roche Posay #Saveyourskin . Nu e o gluma sau joaca cu soarele! Preventia cancerului de piele continua la nivel global si incurajeaza oamenii sa-si verifice periodic alunitele si sa foloseasca produsele cu protectia solara, nu numai vara!
  In perioada 15 mai – 30 iunie 2016 La Roche Posay pune la dispozitie tuturor posibilitatea unei programari pentru o consultatie GRATUITA la dermatolog pentru verificarea alunitelor prin intermediul site-ului www.protectiasolara.ro.


In plus, pentru a-si indeplini misiunea de preventie a tuturor patologiilor cauzate de UV, chiar si a cancerului de piele, ANTHELIOS (marca nr 1 in protectie solara recomandata de medicii dermatologi din Romania*), ofera un nou gest pentru fata pentru a incuraja utilizarea protectiei solare cu un singur gest, datorita difuziei usoare.

Eu deja folosesc acest produs si sunt super incantata! ANTHELIOS Spray Ultra-Lejer invizibil pentru fata SPF 50 cu apa termala La Roche Posay  - primul produs de protectie solara ce ofera lejeritatea si prospetimea unei ape termale
Protectie cu un singur gest datorita unei difuzii usoare . Un produs hipoalergenic, noncomedogenic, pentru toate tipurile de ten. Sa recomanda reaplicarea la fiecare doua ore.
Foarte usor de folosit, oriunde! Ganditi-va bine inainte de a iesi din casa sau  inainte de a urca la volan.
Daca nu va ganditi la cancer,ganditi-va la petele solare care apar pe fata,pe maini,gat si care nu vor disparea niciodata. Ganditi-va la frumusetea tenului si in primul rand la sanatate. Si daca va pasa si de cei dragi, indrumatii spre consultatia gratuita pentru verificarea alunitelor si indicati un produs solar eficient.
                                                           Va doresc sa fiti sanatosi!!!

You Might Also Like

1 comentarii