Gelato italiano / Siviero Maria
20:19:00
În
ultimii ani, consumul de gelato italian a cunoscut un trend ascendent
și în România. Acest lucru se datorează faptului că românii au început
să experimenteze din ce în ce mai mult și din bucătăriile
internaționale. Siviero Maria, brand-ul italian de gelato autentic aduce
în România un gelato precum cel pe care îl găsești în gelateriile de pe
străzile pietruite ale Romei sau pe străzile umbrite din Bologna.
Brand-ul
Siviero Maria a ajuns pe piața din România încă din anul 2010, iar de
atunci a înregistrat creșteri constante, chiar foarte accentuate în
ultimii doi ani. Siviero Maria este un brand 100% italian, un gelato
autentic produs în fabrica din Bentivoglio.
„Gelato
este o categorie de desert rece care atrage tot mai multi consumatori,
pentru că spune o poveste, una veche de peste 5000 de ani și cu iz
italian. Siviero Maria continuă această poveste a tradiției și a
spiritului italian de la 1958.” A declarat Liliana Bock, Brand Manager
Maresi Foodbroker.
Un
gelato este un desert ce conține un procent de grăsimi de aproximativ
7%, în timp ce o înghețată are un procentaj de până la 20% grăsimi. Și
asta înseamnă și mai puține calorii. Iar prin textura sa cremoasă și
aerată, îți dă mai puțin senzația de „rece”.
Mie imi place mult inghetata cu cafea si iaurt , un adevarat deliciu italian! Ati gustat inghetata Siviero Maria ?
4 comentarii
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmhhhhh!
RăspundețiȘtergeremmmmmmmmmmm...la fel zic! :)
RăspundețiȘtergerecea cu Panna cota este geniala!
RăspundețiȘtergereIt looks so delicious. :)
RăspundețiȘtergere