Gelato italiano / Siviero Maria

20:19:00

În ultimii ani, consumul de gelato italian a cunoscut un trend ascendent și în România. Acest lucru se datorează faptului că românii au început să experimenteze din ce în ce mai mult și din bucătăriile internaționale. Siviero Maria, brand-ul italian de gelato autentic aduce în România un gelato precum cel pe care îl găsești în gelateriile de pe străzile pietruite ale Romei sau pe străzile umbrite din Bologna.

Brand-ul Siviero Maria a ajuns pe piața din România încă din anul 2010, iar de atunci a înregistrat creșteri constante, chiar foarte accentuate în ultimii doi ani. Siviero Maria este un brand 100% italian, un gelato autentic produs în fabrica din Bentivoglio.


„Gelato este o categorie de desert rece care atrage tot mai multi consumatori, pentru că spune o poveste, una veche de peste 5000 de ani și cu iz italian. Siviero Maria continuă această poveste a tradiției și a spiritului italian de la 1958.” A declarat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.
Un gelato este un desert ce conține un procent de grăsimi de aproximativ 7%, în timp ce o înghețată are un procentaj de până la 20% grăsimi. Și asta înseamnă și mai puține calorii. Iar prin textura sa cremoasă și aerată, îți dă mai puțin senzația de „rece”.
Mie imi place mult inghetata cu cafea  si iaurt , un adevarat deliciu italian! Ati gustat inghetata Siviero Maria ?


You Might Also Like

4 comentarii