Optimashop / Beauty News

08:48:00

Dragilor, sunt incantata sa va anunt ca toate produsele din portofoliu Optimashop se gasesc acum si la farmacia Crisia ! Aflata pe calea Dorobantilor [ vis-a-vis de Perla] , farmacia Crisia va asteapta sa testati si sa va luati produse dermatocosmetice preferate .
Pe blog veti gasi mai multe review-uri la dermatocosmetice Optimashop, dati cautare [sus in dreapta] si poate gasiti ce va intereseaza.
Acum, daca tot vine vara , vreau sa va propun doua dermatocosmetice marca Asepta - Akileine Crema regeneratoare pentru calcaie  si Akileine Gel pentru picioare obosite, grele.
Va pasa cum arata picioarele voastre ? Daca da , mergem mai departe. Fiecare femeie viseaza sa fie frumoasa din cap pana in picioare . Asta presupune ingrijire permanenta! Nu cred in ingrijirea pe sezoane, cred ca picioare fine cu o pedichiura impecabila femeia trebuie sa aia mereu.
Da, problema calcaiilor crapate exista pentru foarte multi oameni , dar exista si solutii pentru a combate aceste probleme.


Crema Akileine pentru calcaie foarte uscate si crapate   este creata de laboratoarele Asepta din Monaco tocmai pentru aceste probleme.
Un produs fara parabeni, dermatocosmetic , cu o combinatie unica de unt natural de karite , ulei de makadamia, glicerina din plante ,ulei de castan salbatic si Iparzine-4A[patent exclusiv Asepta] contribuie la regenerarea ,repararea pielii crapate a calcailor, hidrateaza intens si reface balansul hidrolipidic al pielii.
Acest produs este recomandat de catre medicii ortopezi din toata lumea.
Are o textura cremoasa,placuta, deloc lipicioasa care patrunde rapid in piele. O gasiti atat online cat si in farmacia Crisia . Nu exista scuze pentru calcaie uscate, trebuie sa avem picioruse impecabile!
Alt produs destinat ingrijirii picioarelor, aceiasi marca - Akileine Gel pentru picioare grele, obosite
Acest produs are actiune tonica si drenanta , amelioreaza tulburarile de circulatie ,usureaza senzatia de oboseala si picioare grele . Contine extract de Ginco Biloba, Marron de India,ulei de samburi de struguri ,melilot si rutin. Se recomanda pe caldura puternica ,statul prelungit in picioare ,in sarcina , fragilitate capilara. Are o textura gel foarte usoara , patrunde rapid in piele fara senzatia unsuroasa sau lupicioasa. Are efect racoritor, calmant ,tonifiant si relaxant.
Asadar, dragilor, putem fi frumoase din cap pana in picioare ,pentru ca oamenii de stiinta din industria frumusetii fac acest lucru posibil . Noi numai trebuie sa vrem si sa ne iubim . Va doresc sa fiti frumoase mereu!


You Might Also Like

4 comentarii