Little shopping / Wet n Wild

19:25:00

In week-end am fost la Debenhams in Plaza Mall , am avut programare la makeup Lancome si aveam in plan sa ma intalnesc cu Ana Maria , care a fost personal beauty shopper Debenhams sambata . Mi-a placut tare mult machiajul Lancome [ rar imi plac machiajele din magazine] , il puteti vedea pe FB si Instagram.
Apoi ne-am distrat, am filmat si am cumparat. Intrucat e greu sa multumesti un blogger de beauty, sincer, parca nu imi trebuia nimic . Dar am zarit un stand cu produse Wet n Wild si tare m-am bucurat! Imi place sa descopar ceva nou si nu stiam ca aceste cosmetice sunt in Debenhams.
Pentru inceput am luat o pudra si un ruj. Un ruj deloc cuminte, chiar aprins,dar totusi purtabil si foarte frumos.
          Ruj din gama mata MegaLast , nuanta Wine Room  si pudra Coverall, nuanta medium


Surprinzator , am ales un ruj mat si rosu , chiar daca prefer texturi hidratante si glossuri. Dar l-am incercat in magazin si mi-a placut! Rosu e destul de cuminte si imi sta foarte bine[asa cred eu, ha ha] . Textura este mata, dar nu uscacioasa . Rezista destul de mult si nu usuca buzele . Voi aveti vreun ruj Wet n Wild preferat?
Pudra Coverall imi place tare mult! Sunt mereu in cautarea pudrelor perfecte si am vreo 20.........................
Aceasta pudra are la baza Visibright Tehnology si promite un aspect mat, dar radiant. Reduce vizibilitatea porilor,ridurilor. Are acoperire buna si arata natural. Sunt multumita de ea pana acum. Exista si un fdt din aceasta gama , din descriere promite medium-full coverage si rezistenta toata ziua. Sunt curioasa cum e, nu ati incercat-o? Preturile la cosmetice Wet n Wild sunt chiar foarte mici, comparative cu Essence





You Might Also Like

5 comentarii