Jessica / Polished in Pastels

15:31:00

JESSICA Cosmetics coloreaza sezonul cald in nuante delicate, suave, de poveste. Vara Jessica este o poveste pastelata. Pentru ca acesta este si numele noii colectii, POLISHED IN PASTELS.
6 nuante pudrate cu praf de zane pentru un look feminin, care paseste intr-un peisaj de vis.
 
„In acest sezon, femeile cauta nuante feminine, blande, magice. Culori care sunt deopotriva amuzante, seducatoare, fine.”, spune Jessica Vartoughian, Fondator & CEO JESSICA Cosmetics International. „Colectia POLISHED IN PASTELS pune in evidenta versatilitatea culorilor pastelate, ce pot fi combinate si asortate in orice ocazie”, adauga Jessica. 

 
  • PINK DAISY – este un roz care nu se va demoda niciodata;

  • LILAC PEARL – o lavanda subtila, dar totodata uimitoare;
  • MINT BLOSSOM – un pastel trend si pe care il vei purta cu mandrie;
  • ANGELIC LAVENDER – este o combinatie de roz si violet care iti va atrage atentia;
  • PERIWINKLE BLISS – un pastel versatil, perfect pentru orice look;
  • BLUSHING VIOLET – un violet care va straluci in orice situatie.
Lacurile de unghii JESSICA nu contin niciuna dintre urmatoarele 7 substante: formaldehida, rasina formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Au o formula eco-friendly si nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%). 

 
JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.
                      www.facebook.com/JessicaRomaniaOficial.ProfessionalBrands

You Might Also Like

9 comentarii