White dress

09:04:00

Despre mica rochie neagra s-a scris in lung si lat si aproape toti am devenit experti in a o purta si accesoriza.
Dar ce se poate spune despre rochie alba? Ca e atributul mireselor , ca ingrasa , ca e culoarea puritatii  ... Cam asa , dar  totusi haideti sa vedem impreuna cum putem purta o rochie alba.
Sa stiti ca si eu ma feresc de culoarea alba . In primul rand imi inspira uniforma medicala si nu as vrea in timpul meu liber tot doctor sa fiu..

Desigur, cel mai potrivit anotimp pentru rochia alba este vara . Sunt multe idei indraznete cum s-o porti si nu conteaza varsta!  Cu geaca din piele sau bomber , cu un blazer lejer sau cardigan , cu o geaca din denim sau un palton usor de vara. Pe alb, ca pe o panza ,arata foarte bine toate culorile . Pantofi cu toc inalt? Da, cu siguranta mai feminin, dar nu intodeauna comfortabil.Mai ales in viata de zi cu zi . In acest caz simtiti-va liber, va recomand sa purtati rochie alba cu incaltaminte sport, adidasi sau conversi in orice culoare! Frumos, comod si chiar feminin!
Daca va place rochia mea , o gasiti Aici
OUTFIT:
Dress [ Click HERE]
Denim Jacket [ Click HERE]
Shoes[ HERE]
Bag [ HERE]












You Might Also Like

8 comentarii

  1. este minunata si iti vine teribil de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este superba rochia, imi place mult si geaca de blugi...combinatia este foarte reusita :*

    RăspundețiȘtergere
  3. you look so fresh and radiant in all pics! Love the bag!kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Love it, gentuta este superba, "artista mea"....asa mi-ai spus tu mie cand ne-am cunoscut <3, acum iti zic si eu la fel, I Love You <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac combinatiile pe care le faci intre fuste/rochii si tenesi. Este caracteristic stilului tau. Iti sta super si i-ar ai purtat gentuța asta frumoasa. Cred ca am sa ti-o fur :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Stelaaa, ai facut schimbari pe blog - super! :)
    Referitor la rochie - Doamne, numai eu nu gasesc o rochie alba simpla care sa imi placa!!! Am impresia oricum ca pe mine o rochita alba nu s-ar vedea prea frumos, pentru ca am pielea alba :D
    Imi place tinuta - mult! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu o rochie alba, si de-abia astet sa se mai incalzeasca sa o pot purta. :)
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere