#SephoraCleansersMania

18:21:00

Dragilor , astazi vorbim despre ingrijirea tenului si anume ,produse dedicate curatarii tenului. Sephora are o multime de produse din aceasta categorie , intre timp au aparut si noutatile , asadar , despre produse pe care le-am folosit si nu pot sa nu scriu despre ele!!!
Sunt obsedata de curatarea temeinica a tenului , folosesc simultan multe produse,le alternez ..pentru ca vreau sa stiu ce efecte are fiecare .


Nu va uitati urat la poza cu masca pentru zona ochilor , doar v-am aratat cum este. Sunt de-a dreptul fascinata, face minuni! Minuni pe moment, dar ce minuni! It works!!! 15 minute si zona ochilor arata senzational,pielea netezita , luminata ,parca si privirea mai odihnita. Masca pentru ochi cu alge tonifica pielea de sub ochi, elimina pungile si cearcane, lumineaza zona ochilor. Must have!!!
Am incercat si noul Ultimate Warming Cleanser - gel pentru curatarea tenului care se incalzeste in contact cu apa si pielea, ce ajuta la deschiderea porilor, curata eficient de impuritati, sebum si urme de machiaj.Contine extract de artar natural si multe elemente nutritive. Textura gel-miere este super placuta! Il ador!
Double Duty exfoliator+mask Sephora - tot din categoria noutati, un produs 2 in 1 , asa cum spune denumirea. In doar cateva minute acest tratament redefineste textura pielii, foarte bland. Contine granule naturale de jojoba , ofera hidratare indelungata. Are textura gen crema cu granule incluse, dar care nu irita deloc tenul. Imi place!!!
Odata cu lansarea noutatilor Sephora, am mai descoperit Luminizing Booster Vit C , un serum -concentrat cu vitamina C . Ajuta la cresterea luminozitatii pielii, intareste capilare , hidrateaza ,ofera stralucire sanatoasa.
Se poate adauga la creme sau fonduri de ten. Am incercat si cu fondul de ten  si efectul mi-a placut mult! Are pipeta in dotare, ce faciliteaza utilizarea usoara.
In general, in Sephora sunt multe produse de descoperit, nici eu nu le stiu pe toate, chiar daca petrec destul timp in Sephora .






You Might Also Like

9 comentarii

  1. Masca de ochi mi se pare extrem de tentanta. La urmatoarea vizita in Sephora o s-o cumpar in mod sigur!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, masca pentru ochi ,o iau sigur. si gelul de curatare asta galben,imi place cum ai descris textura. mereu cu noutati la zi esti,multumesc
    Ada

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesting beauty products....thx for sharing Stella! kisses

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesante produse! Ma tenteaza masca pentru ochi. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Masca pentru ochi ma tenteaza si pe mine, este zona de care trebuie sa ne ingrijim cel mai atent :)

    RăspundețiȘtergere
  6. interesante noutati, masca pentru zona ochilor chiar ma intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa incerc si eu cateva masti de la Sephora!

    RăspundețiȘtergere
  8. Thanks my dear :D

    I never tryed this products but I'm addicted to Sephora products ;D

    NEW DECOR POST | It’s Picnic Time.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bine arata produsele. :)

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere