Saturday at Miko Palace

09:00:00

Dragilor, cu siguranta ati observat shimbari pe blogul meu . S-a lucrat mult ca sa arate frumos si sa va fie placut sa va opriti aici . Si sper ca va place . Acum puteti naviga mai usor printre  categorii,puteti sa ma gasiti usor pe diverse retele de socializare,puteti da like & share daca va place ceva. Toata munca pentru aceste schimbari se datoreaza Elenei , care a facut cu drag toate aceste lucruri pentru mine si voi. Puteti sa apelati la ea daca aveti nevoie . Multumim, Elena!
        In alta ordine de idei , azi va arat tinuta de sambata ,cand am petrecut cateva ore la Miko Palace.
Miko Palace este un loc absolut minunat , pur si simplu il ador . Aflat chiar in centrul Bucurestiului  ,dar totusi ferit de zgomotul urban si invaluit in verdeata ,este ca un paradis. Paradisul frumusetii, intrucat aici totul este gandit pentru trup si suflet. Tehnologii de ultima generatie ,tratamente de infrumusetare din cap pana in picioare intr-o atmosfera boema , de palat. Orice femeie  poate se transforme intr-o printesa cat ai clipi !
Valabil si pentru barbati,pentru ca printii sunt la mare cautare.
In plus , Miko Cafe  este un loc must visit!!! Superba terasa , muzica in surdina, umbra copacilor - totul creeaza o atmosfera extrem de placuta. Aici poti savura preparate delicioase si sanatoase sau pur si simplu sa te relaxezi la o cafea buna. Asa am petrecut noi, eu , Anne si Alina si chiar ne-am bucurat de clipele frumoase. S-a lasat si cu poze,pentru ca nu se putea altfel ,prea frumos decorul....
Ah , da , jacketa mea de blugi  e vedeta, am decorat-o cu stelute superbe. Stiind pasiunea mea pentru DIY,
Oana mi le-a gasit special pentru mine. Cat de tare!!! Prietenii adevarati sunt de nepretuit , ca un cer plin de stele intr-o seara de vara, care iti umple inima de ucurie!
OUTFIT:
SKIRT [ Click HERE]
Denim Jacket - Miss Sixty [DIY by me]
Sweater [ Click HERE]
Boots [ HERE]










You Might Also Like

16 comentarii

  1. Such a lovely place and cool outfit! wish you a lovely day...kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Heyyyyy te pup cu drag, ma bucur ca a iesit ceva frumos cu stelutele, Te Iubesc <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Faine fustita si ghetutele! Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faine pozele, imi place fusta roz. :)
    Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasa a iesit geaca...super outfit, lejer si feminin :*

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte nine noua înfățișare a blogului si tu arati la fel de spectaculos. Pe telefon se vede putin diferit. Scrisul nu se încadrează.
    Si eu tot din acelasi motiv am lipsit. Mi-am schimbat mult blogul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce telefon folosesti?
      Ai citit articolele vechi? Daca da, atunci Stella trebuie sa schimbe toate articolele dupa tema noua. Tema veche era ca se punea poza si un pic din text in dreapta si atunci nu se vede tot scrisul si nu e vina mea. Nu pot schimba eu! :D
      Sa ai o zi buna!

      Ștergere